2.4

The Wolfman

Lawrence Talbots barndom tog slut den natt då hans mor dog. Efter att han lämnat den sömniga byn Blackmoor spenderade han årtionden med att återhämta sig och försöka glömma. Men när hans brors fästmö, Gwen Conliffe, söker upp honom för att få hjälp med att finna hennes älskade, återvänder Talbot hem för att delta i sökandet. Han får snart reda på att något med en fruktansvärd styrka och omättlig blodtörst har dödat bybor och att en misstänksam Scotland Yard-polis vid namn Aberline har anlänt för att undersöka saken.

Originaltitel The Wolfman
Regissör Joe Johnston
Manus Andrew Kevin Walker, David Self
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving, Geraldine Chaplin, Kiran Shah, Art Malik, David Sterne, Michael Cronin, Sam Hazeldine, Branko Tomovic, Richard James (II), Antony Sher, Asa Butterfield

Skapad 2019-12-15 av Frantic
Trailern till filmen kom ut nästan ett halvår innan den började visas på på biograferna. Den väckte mitt intresse direkt för att sedan glömmas bort helt tills jag av en slump fick se ett klipp...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av JohanHag
En klassisk film i moderna kläder kanske bäst beskriver denna filmen. En nyinspelning av Varulven som hanterar originalet med respekt. Handlingen finns det egentligen inte så mycket att orda om, L...   Läs mer »

Hanness
2020-04-15
Börjar bra, men ju längre filmen går ju sämre blir det.
2018-01-02
Tyvärr, den här filmen var inge bra alls!!
silvertrain
2017-01-20
Bra och stämningsfull rysare! Har också intressant handling. Gillar.
Kurosawafan
2016-12-25
seg och långtråkig men välgjjord. vad sjutton bättre kan man göra med denna historia? bra trots att den är seg
2016-10-09
Seg och långtråkig är bara förnamnet..... Nej, det är inte förnamnet - det är första bokstaven i förnamnet.
2015-01-01
Inledningsvis känner jag av alla de negativa åsikter som har yttras om denna film och inte förrän de första 20 minuterna har passerat har jag lyckats skaka av mig dess påverkan och kan se filmen med egna ögon och inse vilken underhållande och bra film detta faktiskt är. Jag älskar filmens ganska långsamma tempo under den första timmen, som fungerar som en perfekt uppbyggnad för resterande delens höga tempo. Jag gillar också skådespelarna och att flmen faktiskt är så blodig som den är. 4-
Johan_G
2014-05-29
Helt okey film, glömde Sätta betyg på filmen, så kommer inte ihåg så möe, dvs, det var inget specielt med den. Fanns lite saker jag störde mig på minns jag, men annars var det en bra film, bättre handling/story hade väl inte skadat, den var ganska fantasilös och enkel byggt, dem hade kunnat bevarat mystiken över varulven mycket längre tid än typ dem 15 min det tog tills att var spoilat typ. En anning besviken, men man led åtmisntånde inte när man kollade på den.
saggesaliv
2014-04-24
Nej detta var ingen direkt höjdare. Jag förstår för det första inte hur denna film har kunnat få 150 000 000$ i budget, sedan inte för det andra hur fan dessa pengar använts. För inte är det mycket i denna filmen som imponerar. Den är ful, dåligt uppbyggd, rörig, osammanhängande och ganska uselt skådespel. Men visst fans det ändå några saker som jag tilltalades av, sminkningen var riktigt bra gjord, delarna på mentalinstitutionen var riktigt intensiva och snyggt, synd bara att det var så kort del av filmen. Även slutet var någorlunda gillningsvärt. Allt för många störningsmoment drar dock ner den till en stark 4/10, strax under godkända sträcket.
Berniey
2014-02-23
Intressant handling med ett högt tempo, men det räcker inte till, bara så tråkigt genomförd.

2013-12-28
Jag har försökt att se denna film två eller tre gånger tidigare utan att jag tror jag lyckats se klart den. Förmodligen blev man först besviken för att filmen inte motsvarade förväntningarna. Varulvarna ser väl kanske lite löjliga ut, men de är väl tänka som en hyllning till den gamla filmen, antar jag. Vissa scener känns lite teateraktiga ut. Men det är fina miljöer, snyggt foto och riktigt stämningsfullt. En rollista utöver det vanliga sett för sin genre. Gillade denna film skarpt när jag nu såg den för tredje eller fjärde gången. 7/10.