Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Wolverine


Wolverine har dragit sig tillbaka och lever en anonym tillvaro ute i vildmarken. När han kontaktas av en gammal bekant som ligger på dödsbädden reser han till Japan där han kommer att möta sin värsta fiende. Sårbar för första gången och pressad till det yttersta, både fysiskt och emotionellt, ställs han inte bara mot dödligt samurajstål utan tvingas även brottas med sin egen odödlighet. En kamp som för evigt kommer förändra honom.


Originaltitel The Wolverine
Regissör James Mangold
Manus Mark Bomback, Scott Frank
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hiroyuki Sanada, Svetlana Chodtjenkova, Brian Tee, Hal Yamanouchi, Will Yun Lee, Ken Yamamura, Famke Janssen, Shinji Ikefuji, Qyoko Kudo, Yaeko Kimura, Ryuta Kimura
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3117
Filmnummer 103888

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Newt
År 1982 så fick superhjälten Wolverine sin första egna serietidning, en berättelse på fyra utgåvor som placerade den hårdföre mutanten, tillika ensamvarg och antihjälte, i Japan. Det är än...   Läs mer »

Kommentarer


Hanness
2021-03-13
Inget vidare men duger som underhållning.
yrkeschaufföre
2018-07-24
Jag var inte helt engagerad men det fanns ju inget som intresserade mig heller, fightscener utan mening har aldrig varit nått för mig.
AngelsDiary
2018-02-06
Kändes mest som att dom mjölkade konceptet.
Jamesa
2018-02-04
Bra action -och superhjältefilm, faktiskt. Genomtänkt,med bra handling.
Rele
2016-12-17
En film med action och kärlek. Manuset var inte så smidig och inte bra heller. Jag ger en tvåa.
AmyTatti
2016-08-01
Har väldigt lite med x-men att göra vilket var en stor besvikelse och då tycker jag filmen blir ganska meningslös. För så jättebra är den inte.
nyo267n
2016-07-14
Filmen öppnar riktigt starkt men brakar ihop rejält i slutet av andra och genom hela tredje akten.
DiMMUBoRGiR
2016-06-01
Nej vadå nej... Japan!? Vackert och fint på alla sätt, men nej det känns mest som en anledning att sälja filmen till Ostasien. Inget spännande om karaktären wolverine tillkommer och det här var ett slöseri när så mycket mer hade kunnat berättats...
Zarquon
2016-01-04
Modern sunk-superhjälte-film modell 1A. Löjlig kärlekshistoria intryckt, underanvänd kvinnlig karaktär ("jag är typ världens bästa knivkastare" - okej, kan vi FÅ SE det också? Nehej...), alla slagsmålscener är snabbt klippta och mörka för att dölja det hafsiga hantverket. Ändå ett mästerverk jämfört med Origins: Wolverine. Fint med Japan också.
ilgoga
2015-09-13
Ett steg i rätt riktning från första filmen. Men ändå väldigt dåligt.
Visa äldre kommentarer »