2.2

Year One

Efter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om..

Originaltitel Year One
Regissör Harold Ramis
Manus Harold Ramis, Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Genre Komedi, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Jack Black, Michael Cera, Olivia Wilde, June Diane Raphael, Juno Temple, Christopher Mintz-Plasse, Hank Azaria, Vinnie Jones, David Cross, Harold Ramis, Bill Hader, Oliver Platt, Xander Berkeley, Gia Carides, Horatio Sanz, Paul Rudd, Matthew Willig

2021-08-11
Fan också! Var finns spyhinken när den behövs?!!!
Tatty
2021-07-27
Hjälp va tråkig den var!
wasteoftime
2018-02-23
Year One, filmen som är full med referenser till något som den inte alls tror på. Det är både lite underligt, och lite roligt samtidigt. Fast så värst roligt är det ju inte. Även om det på sina håll kan vara lite putslustigt. Det är mest ja, det är vad det är. Jack Black och Michael Cera trampar runt och hamnar i olika stegrande dåliga situationer, och så löser det sig på något dråpligt sätt. Det är liksom vad det är, och försöker inte vara mer heller. 0,5 på SH-skalan.
RunRiot
2018-01-02
Nej, det här var verkligen inte kul någonstans. Paul Rudd är filmens höjdpunkt typ.
garpa
2016-01-25
Bakfyllefilm, och som sådan sevärd :)
cosinusfi
2015-12-12
När bloopers är roligare och mer engagerade än filmen.
NoWireHangers
2015-12-01
Några fyndiga skämt men desto fler misslyckade. Över lag väldigt ojämnt.
AlbinWesley
2015-06-12
En ganska svag tvåa, för det är ju så himla himla fånigt, men den är lite rolig också ändå.
JoeL431
2015-01-13
Filmen en 1:a Michael Cera en 4:a.
2014-12-30
Som film inte något som kommer ligga fast i minnet särskilt länge men eftersom jag uppskattar både Jack Black och Michael Cera liksom alla sköna skådisar i birollerna väldigt mycket så hade jag väldigt kul under hela denna film.