Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Zookeeper's Wife


Filmen utspelar sig under andra världskriget och bygger på verkliga händelser om djurvårdarna Jan och Antonina Zabinski, som räddade hundratals liv under nazi-invasionen i Polen genom att smuggla judar i tomma burar.


Originaltitel The Zookeeper's Wife
Regissör Niki Caro
Manus Angela Workman
Genre Drama, Krig, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl, Timothy Radford, Efrat Dor, Iddo Goldberg, Shira Haas, Michael McElhatton, Val Maloku, Martha Issová, Daniel Ratimorský, Frederick Preston, Theo Preston, Viktoria Zakharyanova, Goran Kostic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 148
Filmnummer 122549

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rele
2021-05-16
En väldig bra och gripande biografi. Den ger en bra bild av händelserna i Warszawa under tyskarnas styre. Flera duktiga skådespelare och kunnig regissör höjer mitt betyg till en stark fyra.
Djason
2020-07-08
Har några scener som är riktigt vidriga men annars är detta en skapligt slätstruken film om nazismen. I vanlig ordning är Jessica Chastain bra i sin roll.
Djason
2020-07-08
Har några scener som är riktigt vidriga men annars är detta en skapligt slätstruken film om nazismen. I vanlig ordning är Jessica Chastain bra i sin roll.
Mysharry
2020-05-13
En bra och angelägen film, som inte riktigt lyfter. Bitvis väldigt gripande, bitvis tydlig del av den polska propagandan för att tvätta rent nationen. Ändå bör den ses.
averin
2019-09-26
Jessica Chastain är riktigt bra och får denna film att lyfta sig ett snäpp.
MsA
2019-09-25
Jessica Chastain är fantastisk! Aldrig fel med en film som visar på vanligt folks mod när så många under WWII inte gjorde ett skit!
Dream
2018-05-27
Kan bara hålla med tidigare kommentarer, vi har sätt detta förut! Ända positiva är att polackerna får någon form av rättvisa i denna film! Annars är det oftast tvärtom när Hollywood gör dessa historier om Nazismen i polen då även polackerna blandas in som skyldiga till allt! Självklart att det stämmer till en liten del kanske, men naturligtvis var inte alla Polacker onda och med denna film kommer även den sanningen fram.
RustyFilm
2018-01-09
Det finns ju mängder av verklighets-baserade historier om nazisternas förföljelser av judar och det är ju väldigt bra att det är så. Här är ytterligare en sån historia. Den berättas på ett mjukare och kvinnligare sätt än vanligt. Det har jag inget emot men här är det nog även en anledning till att det blir lite segt, tröttsamt och återhållsamt. Sevärt men ingen höjdare.
TURGUT
2017-08-27
Svag fyra.
Dutch
2017-08-18
Gripande story helt klart men vi har sett det förut, och bättre.
Visa äldre kommentarer »