2.1
2.1
They
Som barn upplevde den 24-åriga universitetsstudenten Julia fasansfulla mardrömmar. När en fd pojkvän begår självmord och mardrömmarna från barndomen börjar dyka upp på nytt inser Julia att hon befinner sig i livsfara.

Originaltitel | They |
Regissör | Robert Harmon |
Manus | Brendan Hood |
Genre | 2000-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Laura Regan, Marc Blucas, Ethan Embry, Dagmara Dominczyk, Jon Abrahams, Alexander Gould, Jodelle Ferland, Jessica Amlee |
Hur ser en modern skräckfilm ut nu för tiden?
Ja, det finns ofta varelser eller saker som inte går att förklara. Dem ska komma upp hastigt och attackera hastigt efter att ha krupit eller smygit el... Läs mer »
Hyrde filmen utan att kolla på baksidan vilket brukar vara bra för då får man inga förutfattade meningar. Efter att ha kastat ett getöga på framsidan fick jag intrycket av att det var en Wes Cr... Läs mer »
Inget märkvärdigt, men en okej skräckis som inte ballar ur allt för mycket. Småspännande.
Monsterskräck som håller sig halvintressant, med kuslig stämning och bra ljud. Men handlingen förs aldrig framåt och ingenting förklaras, vilket gör det rätt meningslöst.
En rolig, men också rättså elak sak jag gjorde efter att jag sett denna film var att jag var på kollo under en sommar och på kollot vart jag kompis med två killar (Robin 10 år och Joakim 11 år, jag var 14) som jag brukade skrämma med den här filmen. Jag brukade säga till dem att monsterna ifrån den här filmen skulle komma och ta dem så fort det vart mörkt. Vilket de inte alltid uppskattade. Så till slut vågade de knappt sova, eller ens vistas i mörkret. Jag kommer ihåg hur de vart irriterade på mig. Hehe. En liten fuling var jag då.
Ok skräckfilm. Inte riktigt bra. Huvudrollsinnehaverskan i blekaste laget.
Ett återseende som jag nästan förväntade mig att jag skulle uppfatta som sämre än senast jag såg den för bra många år sedan. Men jag gillar denna film. Trots monster så är det en förhållandevis seriös film. Skådespelet är bra och filmens foto likaså. 6/10
....dålig...
En av mina favoritfilmer. Riktigt underhållande. Skrämmande monster!
Huudrollsinnehaverskan såg ut som en alien.
Inte mycket bra med denna tyvärr. Idén var ju säkert bra i början men utförandet kasst tyvärr.
Den här filmen får inte en 1a på grund av ett par scener. Annars är det inte mycket mer.