They Cloned Tyrone

En rad kusliga händelser gör att en osannolik trio börjar nysta i en lömsk konspiration som verkar pågå i deras kvarter.

Originaltitel They Cloned Tyrone
Regissör Juel Taylor
Manus Tony Rettenmaier, Juel Taylor
Genre Komedi, Action, Science Fiction, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare John Boyega, Jamie Foxx, Teyonah Parris, Kiefer Sutherland, David Alan Grier, J Alphonse Nicholson, Tamberla Perry, Eric B Robinson Jr, Trayce Malachi, Leon Lamar

Murvel48
2024-11-10
Jag har svårt att stå ut med den där hysteriska svadan som dom alltid tvingar på svarta skådisar i actionkomedier. Jamie Foxx var outhärdlig. Sen var ju handlingen rätt puckad också.
djonipony
2024-10-10
1.5. En del kul repliker, men verkar inte veta om den vill vara komedi eller thriller. Obalanserad. Extremt mycket trams, som om en illasinnad vit person gjort en film där svarta - såklart - är knarklangare, horor och hallickar och dessutom extremt over the top/hysteriska och därmed svåra att stå ut med. Detta blir ett problem iom att man ju helst verkligen Känner med huvudpersonerna och tycker om dem. Folk som smyger omkring i underjordiska lab/fabriker funkar i Stranger Things och puckade kriminella funkar i Jag Älskar Dig Till Döds, men här lyckas de verkligen inte. Vill bara tillbaka till Jamie Foxx's karaktär i Horrible Bosses och glömma denna.
karlmats
2024-02-06
Det här var en underhållande upplevelse. Första 20 minutrarna är lite av en helt annan film och även om jag är försiktigt positiv så är det först när den utmärkta trion Boyega, Foxx och Parris slår sina påsar ihop och går ner i kaninhålet som filmet sätter fart ordentligt. Boyega är en lång väg från sin karaktär i nya Star Wars och jag gillar honom rejält. Foxx är en perfekt sidekick som aldrig slutar snacka och Parris rundar ut trion på ett bra sätt som den lite smartare av de tre. Det blir lite av en blandning mellan överdriven blaxploitation och Scooby Doo och även om det ballar ur rätt ordentligt så är det bara att hänga med på åkturen. Kiefer Sutherland kommer in och känns helt rätt också. Det blir mycket svordomar, mycket kyckling och en hel del samhällskritik. Överlag en imponerande debut från Juel Taylor och det är inte svårt att sätta dit 3an på det här.
HerrNenne
2023-10-07
Det funkar inte precis hela tiden, men tidvis är den väldigt underhållande och överraskande och det räcker faktiskt väldigt långt.
PeterTheW
2023-07-23
Underhållande, oförutsägbar och på sina sätt over-the-top. Mycket att tycka om men känns bitvis lite splittrad rent tonmässigt.