Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

This Is 40


Efter flera års äktenskap bor Pete nu i ett hus fyllt av kvinnor: frun Debbie och deras döttrar, åttaåriga Charlotte och trettonåriga Sadie. Medan han kämpar för att hålla sitt skivbolag flytande måste han och Debbie samtidigt hitta ett sätt att förlåta, glömma och njuta av resten av livet tillsammans... och detta innan de tar död på varandra.


Originaltitel This Is 40
Regissör Judd Apatow
Manus Judd Apatow
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow, Albert Brooks, John Lithgow, Chris O'Dowd, Megan Fox, Charlyne Yi, Jason Segel, Annie Mumolo, Robert Smigel, Graham Parker, Ryan Lee, Melissa McCarthy, Lena Dunham, Lisa Darr, Tim Bagley, Ava Sambora
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2175
Filmnummer 100019

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av AugustDellert
This Is 40 är skriven och regisserad av Judd Apatow, känd för filmer som The 40 Year Old Virgin, På Smällen och Funny People. Den här filmen är faktiskt en lös uppföljare till På Smällen, f...   Läs mer »

Kommentarer


Misslovemovie
2018-07-05
Mycket bättre än förväntat och till min förvåning en hel del igenkänningshumor vilket man inte är så bortskämd med precis.
deswhip
2017-07-15
Den var faktiskt j*vligt rolig! Väldigt opräktig humor.
Tatty
2017-03-14
Gillar filmen skarpt då den kändes verkligt och charmig med typiskt familjgräl. En stark 4a för filmen och skådespelarna.
asasae
2016-07-05
Jag hade en kul stund! Eller så var det sällskapet...
Edithea
2015-10-26
Förfärligt lång och händelselös för att handla om medelivskriser and all that.
Krille80
2015-01-18
Jag har varit en trogen anhängare av Judd Apatows filmer hela vägen. Jag älskar hans karaktärer och att de faktiskt pratar med varandra som riktiga människor. Jag älskar också hans blandning av humor och drama. Hans filmer har dock alltid ett problem och det är dess långa speltid. Hans filmer gör sig bäst i två sittningar och därför undviker jag att se dem på bio. "This is 40" är en Apatow-film som lägger sig i mitten i hans karriär sett till både det komiska och dramatiska. Bra film. 3+
Alex_K
2014-11-02
True story.
mgrankvist
2014-10-03
Öhm. Den här filmen gör ont i hjärtat att se, för den är så träffsäker :P den gnuggar liksom in alla de där små jobbiga sakerna som händer när man väl bestämt sig för "happily ever after"... när den grå vardagen smyger sig på och man landar i att "japp, this is it". Jag valde inte den här filmen , min man (och tillika far till våra barn :P) drog igång den utan förvarning. Jag fick sitta bakom en skäms-kudde genom större delen av filmen... just för att den är så träffsäker. Den analyserar inget heller, den bara visar upp SÅ HÄR SER DITT LIV UT... :P Så... inget för tonåringen direkt, men definitvt för dig med de tre V:na - Villa, Volvo, Vovve... :P :P :P
HerrNenne
2014-08-23
Känns väldigt lång. Hyfsat lättsmält.
tildiz6
2014-08-10
Första gången jag började se filmen så gav jag upp efter halva, men nu när jag ser om den och står ut med den besvärliga långtråkigheten som visar sig i mitten av rullen så är jag glad att jag såg den. Riktigt rolig, speciellt när Melissa McCarthy dyker upp, långtråkig då och då, men annars helt okej för att vara en film helt utan handling :)
Visa äldre kommentarer »