Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
4.1
av 5

This Is England '88


Vi får återse våra kära skinheads 18 månader efter de omtumlande händelserna i This Is England '86. Det är julen 1988 och Shaun har börjat på college. Det gamla gänget är inte detsamma, mycket på grund av Woodys och Lols minst sagt oväntade graviditet.


Originaltitel This Is England '88
Regissör Shane Meadows
Manus Shane Meadows, Jack Thorne
Genre Drama, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Andrew Shim, Jo Hartley, Stephen Graham, Thomas Turgoose, Joseph Gilgun, Vicky McClure, Rosamund Hanson, Rebecca Manley, Steve Brody, Charlotte Tyree, Chanel Cresswell, Danielle Watson, Andrew Ellis, George Newton, Johnny Harris, Michael Socha, Helen Behan, Katherine Dow Blyton, Kriss Dosanjh, Lyra Mae Thomas, Stacey Sampson, Autumn Smiles, William Travis, Hannah Walters, Alex Macqueen, Emily Aston
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 711
Filmnummer 94730

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ebbaröd
2017-09-10
Träffsäkert så in i helvete. Länge sedan jag såg något som gjorde så fysiskt ont att titta på.
Roswall
2017-09-02
Överlägset bäst hitils. Del två och tre av den här är tunga och oerhört vackra. Mörker och ljus pressas mot varandra så att det snår gnistor. Och det når faktiskt komsiska dimensioner. Amen vilken fin del!
Henkoo
2017-01-19
Bästa delen..älskar det mörka och dystra.
Ghostface
2015-11-13
Attityd, misär och brittisk nutidshistoria. Det är starka karaktärer men denna är lite för mörk i sitt berättande.Energi finns dock så inte allt känns hopplöst.
Mat1az
2015-10-23
Inte lika bra som förra serien. Väldigt mycket misär i denna. Majoriteten av berättelsen kretsar kring Lol och hennes posttraumatiska stress. Den har något ljusglimtar som frambringar en del skratt. För det mesta är det dock rätt mörkt. Saknar balansen från förra serien. Hoppas de styr upp det mer i nästa serie.
Darn
2015-09-17
Jag vet inte riktigt varför jag inte berördes fullt ut av denna årgång. Kanske är det rimligt vartefter karaktärernas liv gått och blivit mer av på en relativt stadig nivå, vilket torde rimma med den tid och den kontext den utspelar sig inom. Men nog skulle även det kunna ha gjorts på ett sätt som skulle kunna gå att ta till sig mer? Bra skådespeleri var det alltjämt fortfarande av samtliga i ensemblen.
AlbinWesley
2015-07-06
Visst håller den väl egentligen så gott som samma kvalitet som de föregående delar, men inte riktigt lika raffinerat ändå. Det behöver väl hända någonting mer, känner jag, för att det ska va riktigt lika toppenbra som filmen och 86. Ser dock fram mycket mot kommande 90!
Hypostas
2015-05-21
Svagaste delen i serien. Men fortfarande asbra.
tandersten
2015-05-14
Har tappat allt som var bra med första filmen.
Krusty
2015-05-11
Hade inte sett vad som hände före denna vilket gjorde att jag inte hade koll på varför vissa karaktärer handlade som de gjorde. Hela historien blev på så vis tråkig och oengagerande.
Visa äldre kommentarer »