Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

This Is It


"This is it" är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London, allt i high definition och med digitalt ljud. Filmen visar Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners.


Originaltitel This Is It
Alternativ titel Michael Jackson's This Is It
Regissör Kenny Ortega
Genre Dokumentär, 2000-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1658
Filmnummer 76722

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av frienatic
Även om Michael Jackson varken levde snabbt, dog ung eller blev till ett vackert lik så hör han för många hemma i den där kategorin av stjärnor där legenden och myterna har blivit större än ...   Läs mer »

Kommentarer


jonassjohnson
2016-02-21
I ert vetlösa hat
Canaletes
2015-01-02
En ren dokumentär som rekommenderas för riktiga MJ fans eller för de som gillar dans. Den börjar riktigt bra och man imponeras verkligen av alla auditions, danserna, repetitionerna, fansen, MJ's dans och röst med mera. Men det varar bara i 15-20 minuter, för sen är i princip bara samma sak. Alla auditions som visades från början försvann sen hade jag förväntat mig lite reaktioner från alla iblandade efter hans död, men det fanns inga alls. 6.4/10.
vaddåvaddå
2014-11-30
Håller med ShittyChicken till 100%. Det här är nåt för hard core-fansen, de som hade köpt biljett till showen och känner att kackiga repitions-versioner av numren är nåt slags plåster på såren. Jag hade förväntat mig lite intervjuer med MJ, lite interaktion och drama = sånt man kan förvänta sig av en dokumentär. Blev grymt besviken.
Noseman2005
2014-02-19
Hans talang går inte att förneka. Det känns dessutom väldigt sansat som hyllning till verklighetens Willy Wonka. Han framställs faktiskt som en riktig, vanlig människa. Och bara det - om vi nu betänker att det är Michael Jackson vi snackar om - är en bedrift som heter duga.

2013-10-14
Behållningen är främst att se hur det daltades med den trasige perfektionisten.
not_me
2013-04-21
Köpte den på dvd för att den var billig, efter att lyssnat igenom låtarna var jag bara tacksam över alla extra kronor som jag hade plöjt ner i min hemmabioanläggning. Det dröjde inte länge inna jag även hade köpt in den på bluray. Jag har kört igenom skivan fler gånger än jag kan räkna, grymt bra, blir aldrig trött eller besviken! Rekommenderas å det varmaste!
ShittyChicken
2012-07-26
För ett Michael Jackson-fan är det nog väldigt roligt att se det här. Dock är jag inte en av dem, så för mig var det ganska supertrist att se honom soundchecka i 112 minuter.
lrenner
2012-06-25
Hell no.
precineadd
2012-05-13
en trevlig stund med en människa med en fascinerande kreativ ådra
mi9
2012-04-22
ett dokument: han arbetade med något nytt o stort...! Bra som underlag till anklagelsen om "läkarens fel"... Danserna är lite som dans på gymmet...
Visa äldre kommentarer »