This Means War
Världens dödligaste CIA-agenter är oskiljaktiga partners och bästa vänner tills de faller för samma kvinna. Efter att tidigare ha lyckats besegra hela fiendenationer, ställs deras ojämförliga kompetens och oändliga utbud av högteknologiska prylar inför det största provet ? varandra.
Originaltitel | This Means War |
Regissör | McG |
Manus | Timothy Dowling, Simon Kinberg |
Genre | Komedi, Action, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Reese Witherspoon, Tom Hardy, Chris Pine, Til Schweiger, Chelsea Handler, John Paul Ruttan, Abigail Spencer, Angela Bassett, Rosemary Harris, George Touliatos, Warren Christie, Clint Carleton, Laura Vandervoort, Natassia Malthe, Leela Savasta |
Två av de bästa CIA - agenterna som finns träffar en tjej, Lauren (spelas av Reese Witherspoon). Båda är bästa vänner så dem pratar om att dem har träffat en tjej och bestämmer sig för att ... Läs mer »
Alldeles för tramsflamsig.....
I sin genre är den riktigt bra. (Och jag älskar Reese)
Jag slets mellan hat och kärlek hela andra halvan av filmen, till slut var det ändå den sjukt underbara kemin mellan männen som förtjänade betyget! Må hända att fyran var liiite väl generös men jag är svag för en grym bromance... Hade för övrigt varit en perfekt twist- i en annars väldigt förutsägbar film - om Pine och Hardys karaktärer skulle fallit för varandra istället. De var ju mer än halvvägs där liksom.
Trist när man efter 10 minuter vet exakt hur det kommer sluta. Men ändå en godkänd väg dit, stabil romcom trea.
Småkul men inte mer än så och ett typiskt slut för en sådan här film.
Jag hade inte förväntat mig att denna film skulle ha ett så stort fokus på delen romantisk komedi. Jag hade trott att actiondelen skulle dominera. Jag är dock tacksam för detta för jag får tillräcklig med action för att stödja den underhållande romantiska och komiska delen. Pine och Hardy agerar helt underbart tillsammans och jag får några helt galet och hysteriskt roliga scener. Witherspoon sköter sig och Handler gör en underbar biroll. En väldigt trevlig överraskning var detta. 3+
Älskade filmen ända från början. Den är spännande, galen, mysig och alla 3 gör rollerna bra. Gillar filmen skarpt!!
På något sätt blev jag glad när jag såg This Means War. Det var inte för att jag blev glad över den utmärkta kvalitén på filmen eller att den var rolig eller fyndig. Det som gjorde mig glad var att det var längesedan jag såg en film som jag kunde hata så intensivt, vilket var en ganska skön känsla. Hopplöst manus, brutalt felanvända skådespelare (Witherspoons karaktär kan på riktigt ingen tycka om) och töntigare och klyschigare än det är möjligt att skapa, trodde jag... Det är sammanfattningsvis helt sjukt att det här kunde bli en film alls. Men å andra sidan är inte McG känd för sina bra filmer.
Meningslös romantisk komedi som får plus poäng på grund av att skådespelarna verkar ha roligt och att vissa av de romantiska ställningarna konnoterar att Reese Witherspoons karaktär är i kontroll över förhållandena.
[rekommenderad 2:a]: Filmens något flamsiga ytlighet och brist på logik och all form av verklighetsförankring gör att ganska få betyg kommer ifråga, en 3:a är det högsta den här skulle kunna nå. Men tack vare charm och bra tempo, och att den verkligen levererar underhållning, så får den faktiskt ut max av sin potential.