Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Invention of Lying


Filmen utspelar sig i en värld där ingen någonsin har ljugit förut, ända tills en författare tar tillfället i akt för personlig vinning.


Originaltitel The Invention of Lying
Regissör Ricky Gervais, Matthew Robinson
Manus Ricky Gervais, Matthew Robinson
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill, Louis CK, Jeffrey Tambor, Fionnula Flanagan, Rob Lowe, Tina Fey, Donna Sorbello, Jason Bateman, Christopher Guest, Philip Seymour Hoffman, Edward Norton, Stephanie March, Ruben Santiago-Hudson, Jimmi Simpson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4356
Filmnummer 72778

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ghostface
2022-11-19
Komisk idé som gör sig bättre i sketchformat än en långfilm men sen är ju Gervais komiker och inte nödvändigtvis långfilmsmaterial. Det blir snabbt övertydligt och karaktärerna känns ihåliga men samtidigt småputtrar det och den är lite kul med alla kända gästinhopp av stora skådisar.
Jompalompier
2021-01-02
Lite småkul grundidé men det blir snabbt väldigt platt och ointressant. Orkade inte ens se klart den.
Spook
2020-08-23
Förvånad att Gervais plagierar "Liar Liar" och gör den inverterad...
therion82
2019-06-09
Inge bra
Ihsahn
2017-01-06
Idén är jättebra, men utförandet svajar betänkligt ju längre filmen fortskrider
celec
2017-01-05
Filmen pendlar hit och dit från att ena stunden vara ganska rolig till att i nästa stund vara väldigt klichéartad. Jennifer Garner väger upp filmen en hel del för mig då jag har varit svag för henne enda sen Alias.Norton lilla roll var riktigt rolig. 3/5
eandersson
2015-03-24
Ricky ger religionen en känga samtidigt som han gör en medelljummen film i övrigt. Älskar grejen med alla kända skådisar i deras småroller, klockrent, gav mig ett leende varje gång de poppade upp. Var dock några småsaker jag störde mig på som inte gör att filmen når några högre höjder. Idén var ju guld, utförandet relativt bra men inte tillräckligt som sagt.
PeterTheW
2015-03-11
Svaaag trea. Väldigt rolig idé, en del väldigt roliga detaljer och bra scener samt roliga inhopp av skådisar. Dessvärre faller det i slutändan på en alltför tråkig och typisk kärlekshistoria som drar ned intresset rejält.
PrinceJohn
2015-02-01
Det är sällan jag somnar när jag ser en film, men när jag föredrar det framför att se klart filmen kan den inte få annat än detta betyg.
ASSFACE
2015-01-19
Idén och de första 30 min är både originella och bra, men sen händer något och allt blir bara platt.
Visa äldre kommentarer »