Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Three O'Clock High


Three O'Clock High är en typisk amerikansk tonårsfilm som i stort sett utspelar sig under en enda dag. Huvudpersonen Jerry råkar röra en ny kille på skolan när han ska intervjua honom för skoltidningen. Den nya killen, Buddy, visar sig vara en lättretad person så han utmanar Jerry att göra upp utanför skolan klockan tre. Jerry försöker med det mesta för att komma undan men till slut har han inget annat val än att möta Buddy.


Originaltitel Three O'Clock High
Alternativ titel 3:00 High
Regissör Phil Joanou
Manus Richard Christian Matheson, Thomas E Szollosi
Genre Komedi, Fantasy, 80-tal
Skådespelare Casey Siemaszko, Anne Ryan, Richard Tyson, Stacey Glick, Jonathan Wise, Jeffrey Tambor, Philip Baker Hall, John P Ryan, Liza Morrow, Mitch Pileggi, E Katherine Kerr, Caitlin O'Heaney, John Rothman, Shirley Stoler, Yeardley Smith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 26497

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2022-06-18
Grym high school-komedi. En av de allra bästa!
sparriskrigarn
2017-08-13
Extremt tråkig. Och jag älskar 80-talskomedier.
Dutch
2015-06-29
Douchebagen från Dagissnuten ska slå ner en riktig megatönt. Bra film!
filmfreak1
2014-04-09
Ju längre tiden går, ju bättre blir det. Vid kl 3 går den på knockout.
ziferN
2012-10-04
Småcharmig, helt ok, småkul och delvis underhållande 80-talare som jag fick lite blandade känslor om. Första halvan av filmen kändes jag mig inte alls så engagerad av men den andra halvan tyckte jag däremot om, och kände mig sen plötsligt underhållen, speciellt under slutet. Sen så har filmen ett litet kul koncept som jag är lite svag för, att den utspelar sig under en och samma dag. Godkänd!
Czechflash
2009-09-06
Överträffade mina förhoppningar, speciellt med underbart stämningsfull musik av Tangerine Dream som verkligen sätter sin prägel på filmen. För det mesta okända skådespelare, men det gör inget då de funkar. Allvarligare än de vanliga ungdomsfilmerna och en allt för okänd liten film. Stark trea/svag fyra.
tilapia
2006-11-15
vad tusan, tyckte den var rätt charmig ändå. hela filmen handlar ju om en kille som försöker undvika ett slagsmål! står fast vid att den här colalgefilmen ligger över medel...