Tickets
På ett tåg som färdas genom södra Europa med destination Rom flätas några vitt skilda människoöden samman.

Originaltitel | Tickets |
Regissör | Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami, Ken Loach |
Manus | Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami, Paul Laverty |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Martin Compston, William Ruane, Valeria Bruni Tedeschi, Carlo Delle Piane, Blerta Cahani, Sanije Dedja, Silvana De Santis, Aishe Gjuriqi, Gary Maitland, Klajdi Qorraj, Filippo Trojano |
Räddas av Ken Loachs del. Henrik Larsson is the Kings of Kings.
Det är sällan den här typen av samarbeten lyckas och detta är ännu ett bevis på det. Ingen av historierna är särskilt engagerande och filmen smulas sönder ju längre den tar sig. Första historien är egentligen lite för kort för att säga någonting och huvudkaraktären blir bara ett tomt skal. Tidshoppen är inte fel men kunde använts bättre. Historia två är fånig och säger ännu mindre, miljön utnyttjas allra bäst här och det känns som att vi sitter på ett tåg. Den sista delen är lite väl fyllt av moraliska pekpinnar och blir aldrig så sympatisk som det nog är menat. Slutsatsen är att filmen inte är dålig, bara oinspirerad och fattig på lite för mycket Betyg 5.2
Tyckte det var en trevlig film. Lite ojämn, men inget jag störde mig märkvärdigt på. En svag fyra!
Började riktigt långsamt men tog fart mot mitten. Celtic fansen var för sköna.
En trea för Loach och Celticfansen.
Vilken konstellation ! Verkar intressant.