Tickets

På ett tåg som färdas genom södra Europa med destination Rom flätas några vitt skilda människoöden samman.

Originaltitel Tickets
Regissör Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami, Ken Loach
Manus Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami, Paul Laverty
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Martin Compston, William Ruane, Valeria Bruni Tedeschi, Carlo Delle Piane, Blerta Cahani, Sanije Dedja, Silvana De Santis, Aishe Gjuriqi, Gary Maitland, Klajdi Qorraj, Filippo Trojano

peterclash
2013-09-24
Räddas av Ken Loachs del. Henrik Larsson is the Kings of Kings.
Sznax
2013-04-02
Det är sällan den här typen av samarbeten lyckas och detta är ännu ett bevis på det. Ingen av historierna är särskilt engagerande och filmen smulas sönder ju längre den tar sig. Första historien är egentligen lite för kort för att säga någonting och huvudkaraktären blir bara ett tomt skal. Tidshoppen är inte fel men kunde använts bättre. Historia två är fånig och säger ännu mindre, miljön utnyttjas allra bäst här och det känns som att vi sitter på ett tåg. Den sista delen är lite väl fyllt av moraliska pekpinnar och blir aldrig så sympatisk som det nog är menat. Slutsatsen är att filmen inte är dålig, bara oinspirerad och fattig på lite för mycket Betyg 5.2
divaad
2011-09-12
Tyckte det var en trevlig film. Lite ojämn, men inget jag störde mig märkvärdigt på. En svag fyra!
Elek
2007-12-01
Började riktigt långsamt men tog fart mot mitten. Celtic fansen var för sköna.
GeneralBussig
2006-12-04
En trea för Loach och Celticfansen.
uCj
2006-02-09
Vilken konstellation ! Verkar intressant.