Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Tid att dö...


Barry Thomas arbetar som kontorist på ett företag och är förälskad i sin kollega Lisa. En dag efter jobbet bevittnar han hur Lisa blir mördad utanför företagets entré. Nästa dag, efter att ha dränkt sorgen på krogen kvällen innan, så upptäcker han att Lisa lever igen. Dock är det så att allt verkar upprepa sig och han får igen se Lisa skjutas ihjäl. Allt detta får han uppleva om och om igen. Skall Barry lyckas rädda Lisas liv och skall han någonsin komma ur denna tids-loop.


Originaltitel 12:01
Regissör Jack Sholder
Manus Philip Morton
Genre Komedi, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Martin Landau, Jeremy Piven, Helen Slater, Jonathan Silverman, Nicolas Surovy, Robin Bartlett, Constance Marie, Glenn Morshower, Paxton Whitehead, Cheryl Anderson, Giuseppe Andrews, Frank Collison, Jonathan Emerson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 102
Filmnummer 7704

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2017-11-23
Tidsloop. Lite väl mycket upprepningar, och risiga skådespelare, men håller ändå intresset uppe hyfsat, får duga.
DIProgan
2014-04-10
Verkligen ingen Groundhog Day. Där Måndag hela veckan hanterar upprepningar med humor är den här mest deprimerad. Kan man ju vinna poänger på också men här känns det mest gammalt - och det är den ju förståss.
charmisen
2010-03-13
nån som vet vart man kan få tag i filmen? låna eller hyra den på dvd?
Florian1978
2010-01-30
Till filmens försvar ska sägas att den kom ut innan Groundhog Day, de har med andra ord inte snott konceptet. Detta visste jag innan jag tittade på denna rulle och det är inte därför jag sågar den. Men min kritik är framförallt att filmen saknar det filosofiska konceptet som "Måndag hela veckan" innehåller. 12:01 handlar tyvärr bara om att lösa en kriminalgåta. Och på så sätt blir upprepningarna väldigt tjatiga i längden till skillnad från Groundhog Day. Därtill får sägas att även skådespeleriet haltar ordentligt och är föga trovärdigt. Någon här i forumet skrev att filmen kändes 90-tal. Jag skulle snarare säga att filmen kändes väldigt mycket 80-tal (nästan 70-tal när jag tänker på maskinen).
NEDERVETIL
2007-08-22
igentligen inte så dåligt, jag faktist riktigt sevärd trots att den har lite tv films atmosför över sig..
Bomkia
2007-06-28
Ganska ok dramakomedi som jag dock tycker kunde utnyttjat "återuppleva dagen"-syndromet lite bättre. 3+
Endymion
2006-11-09
Väldigt underhållande och klaras att ses flera ggr. Jonathan Silverman är en väldigt utåtriktad skådis som lyfter den här filmen väldigt högt.
Dagisfarbror
2006-10-08
Skumt att jag inte sett denna filmen tidigare då jag verkligen gillar komedier och att den även var lite åt sci-fi hållet var som en bonus =) Riktigt kul film, stark fyra
brtkrbzhnv
2005-08-11
Filmen är alfaversionen av Groundhog Day. Den är rätt banal och meningslös, men rätt menlös. Det sämsta är de kvasifysiska pseudoförklaringarna.
Gordyal
2005-06-05
Innehållslös underhållning för stunden.
Visa äldre kommentarer »