Tillbaka till framtiden del III
Doc Brown och hans skyddsling Marty McFly befinner sig i Vilda västern år 1885. Doc bestämmer sig för att stanna kvar. Men när Marty återvänder till 1955 ser han Docs gravsten och han far tillbaka för att rädda Doc.
Originaltitel | Back to the Future Part III |
Alternativ titel | Tillbaka till framtiden 3 |
Regissör | Robert Zemeckis |
Manus | Bob Gale, Robert Zemeckis |
Genre | Komedi, Familjefilm, Western, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Michael J Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F Wilson, Lea Thompson, Elisabeth Shue, Richard Dysart, Pat Buttram, Harry Carey Jr, Dub Taylor, James Tolkan, Marc McClure, Wendie Jo Sperber, Jeffrey Weissman |
Solid som del 1 och 2. Bra avslutning.
Bättre än tvåan. Eftersom jag älskar alla westernreferenser kan jag inte låta bli att sätta en fyra. 4-/5.
Avslutningen på den här filmserien är ungefär lika bra som jag mindes den från 11 år sedan, välskriven och underhållande. Jag gillar hur man återkommande knyter an till tidigare filmer och det håller ihop bra det här. Tannens gruvfyllo är en favorit och att placera handlingen i westernmiljöer större delen av filmen får väl anses vara ett lyckat kreativt beslut som viker av rejält från de två tidigare filmerna. Jag håller den här som lika bra som den andra filmen i serien vilket ger den en stabil 3a. (2009-04-13)
En mycket värdig avslutning på en av de bästa trilogierna någonsin och till och med ett snäpp bättre än den andra filmen.
Slutet sänker en i övrigt trevlig film till en etta.
Bra film men även bra att detta är den sista då det börjar bli för mycket
Skrikig & dryg film i western miljö som segar ner sig totalt.
Alla de här filmerna är ungefär lika bra faktiskt. Även om den första är allra bäst. Stark trea/Svag fyra.
Älskar Tillbaka till framtiden filmerna!
Tyvärr, här har man tröttat ordentligt på filmerna...