Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Timothy Greens märkliga liv


Ett barnlöst par gräver ner en låda på bakgården, som innehåller deras starka önskan om ett barn. Strax därefter kommer ett barn till världen, men Timothy Green är inte riktigt det barn han utger sig för att vara.


Originaltitel The Odd Life of Timothy Green
Regissör Peter Hedges
Manus Peter Hedges
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams, Odeya Rush, Rosemarie DeWitt, David Morse, M Emmet Walsh, Lois Smith, Lin-Manuel Miranda, Dianne Wiest, Ron Livingston, Common, Shohreh Aghdashloo, Michael Arden, James Rebhorn, Rhoda Griffis, Kendall Ryan Sanders
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 525
Filmnummer 97448

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-09-12
Nja, lite små mysig film...Inget annat...
supermancover
2016-12-08
Jättemysig, verkligen. Har egentligen svårt för Garner dock, men hon skötte sig rätt bra här.
Tatty
2016-11-14
Riktig mysig och bra film. Gillade den!
Krille80
2015-01-18
Jag var ute efter en film med charm, värme, hjärta, karaktärer att tycka om och glädje och sorg. När jag först läste om denna film och såg att i huvudrollerna fanns Jennifer Garner och Joel Edgerton så kände jag att denna film skulle kunna lyckas att ge mig det jag ville ha. I förtexterna märkte jag dessutom att detta var en Disney-produktion och det skulle visa sig att detta är Disney när de är som allra bäst. Inslaget av magi/fantasy i handlingen var extra fint. 4-
Starlette
2014-12-26
Den börjar bra, och slutet är fint. Men däremellan är den lite för smörig ibland, och man börjar ana vad som ska hända. Gillar inte Jennifer Garner och hennes ansiktsminer. 2+.
jonbo
2014-11-19
En blandning av riktigt uselt smör och välsmakat smör. Men scenen med M. Walsh skrattandes i sjukhussängen är värd en trea.
LTT86
2014-09-13
Jag gillar David Morse. Tyvärr var hans enda roll i filmen att stå i en hörn med armarna i kors.
uncle_funk
2014-07-13
Claes Eriksson när han ska hyra en film i filmen "Den enskilde medborgaren"... "Har ni en film där det inte händer någonting?" Ja, Claes... Här är den.
Lotso
2014-07-11
Handlingen är tam, jag fann ingen sympati för karaktärerna, filmen är väldigt kliché fylld och jag listade ut vart den var på väg och hur den skulle sluta 40 minuter in. Jag fann heller inte vad den moraliska och huvudbudskapet med denna filmen det jag fick ut var att vissa är annorlunda och vi ska respektera det? Då säger jag som Something Happens ena album sa (lyssnar för övrigt inte på dem): Been There, Seen That
annihilat0r
2013-09-28
"The Odd Life of Timothy Green" är en synnerligen märklig liten berättelse om övermänskliga trädgårdsplantor. En hög mysfaktor är vad filmen eftersträvade, och visst blev den relativt hög. Jag har inget som helst att säga om Jennifer Garner – man kan diskutera om det är positivt eller negativt. Joel Edgerton däremot, den mannen är småtrevlig.
Visa äldre kommentarer »