Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Tingeling - Legenden om önskedjuret


Den roliga och talangfulla djurälvan Fawn blir vän med en enorm och mystiskt varelse som kallas för önskedjuret. Tingeling och hennes vänner är dock inte lika säkra på detta läskiga tillskott till Älvdalen...


Originaltitel Legend of the NeverBeast
Alternativ titel Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Regissör Steve Loter
Manus Tom Rogers, Bob Schooley, Mark McCorkle, Kate Kondell
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Ginnifer Goodwin (röst), Anjelica Huston (röst), Mae Whitman (röst), Lucy Liu (röst), Thomas Lennon (röst), Pamela Adlon (röst), Raven-Symoné (röst), Jesse McCartney (röst), Megan Hilty (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 138
Filmnummer 113252

Recensioner

Skapad 2019-11-30 av ehansi
Tingeling och hennes vänner i Älvdalen är tillbaka, denna gång för att bekanta sig med den mystiska varelsen Önskedjuret. \"Tingeling - Legenden om Önskedjuret\" är den sjätte filmen i serien...   Läs mer »

Kommentarer2017-01-04
En perfekt film :)
Portugallien
2015-08-01
2+
Caziopeia
2015-05-22
Fin historia som var lagom spännande för mina barn (6 och 10). Jag gillar Tingeling-filmerna. Starka kvinnliga karaktärer för en gångs skull, vänskap, solidaritet och tolerans. Min äldsta sade under filmen: Mamma, jag tycker det är bra att det bara är tjejer som gör allt, killarna gör bara småsaker. Tänk att det är så ovanligt att ett barn reagerar på det!
TheHorrorfan
2015-04-26
Ingen utav tingeling filmerna som har imponerat något vidare såhär långt. Budskapet var ju fint och slutet var sorgligt, men det var i princip allt.
Lesthi
2015-04-09
Söt film med fin historia :)