2.5
2.5
Tingeling och den förlorade skatten
Älvorna förbereder sig för den stora Höstfesten där de med hjälp av fullmånen och den magiska månstenen ska framkalla älvstoft - källan till deras magi. Men en olyckshändelse gör att Tingeling sätter hela Älvdalen i fara och hon måste göra en hemlig resa för att ställa allt till rätta. På sin färd får hon oväntad hjälp av sin vän Tristan och den busiga eldflugan Bloss. Tillsammans trotsar de alla faror och Tingeling finner till sist den största skatten av dem alla - sann vänskap.
Originaltitel | Tinker Bell and the Lost Treasure |
Regissör | Klay Hall |
Manus | Evan Spiliotopoulos |
Genre | Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Mae Whitman (röst), Jesse McCartney (röst), Lucy Liu (röst), Pamela Adlon (röst), Kristin Chenoweth (röst), Raven-Symoné (röst), Anjelica Huston (röst), Grey DeLisle (röst), John Di Maggio (röst) |
Den här har onödigt komplicerad handling för småbarn, knappt jag själv hängde med i hur saker fungerade och varför de gjorde saker. Inte särskilt bra.
Svagast av de fem. Klarar en svag tvåa tack vare att det är just ett standardverk som har en del småhärliga rollfigurer, som t.ex. Kranke. Kärleksrelation med Tristan tycker jag gott de kunde skippat.
Dessa filmerna är riktigt bra barnfilmer!
En mysig film att se med barnen - det finns ingen ond och relativt fri från fördomar.
Duger bra för en stunds film-mys med barnen, vilket antagligen är filmens hela syfte. Lagom på alla upptänkliga sätt.
okej, inget jag kommer vilja se igen.
säkert jättebra för yngre åldrar, men sa ingenting för mig
Min systerdotters absoluta favoritfilm.. Så denna har jag fått sett oberäkneligt många gånger..
Mysig och söt film.. Men inte så mycket mer än så
Otroligt fint gjord måste jag säga, även om jag känner mig lite för gammal för den här filmen. :) Barnen jag såg den med uppskattade den dock otroligt mycket.