2.6
2.6
Tingeling - Vingarnas hemlighet
Tingeling möter Periwinkle och ger sig tillsammans ut på äventyr i vinterskogarna med Tingelings andra vänner för att hitta hemligheten med älvornas vingar.

Originaltitel | Tinker Bell: Secret of the Wings |
Regissör | Peggy Holmes, Bobs Gannaway |
Manus | Ryan Rowe |
Genre | Animerad, Familjefilm, Action, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Mae Whitman (röst), Lucy Liu (röst), Raven-Symoné (röst), Megan Hilty (röst), Jesse McCartney (röst), Pamela Adlon (röst), Jeff Bennett (röst), Matt Lanter (röst), Timothy Dalton (röst), Angela Bartys (röst), Lucy Hale (röst), Anjelica Huston (röst) |
Vilken tur att vi lägger till en syster helt utan egen personlighet!
Snyggare än de tidigare filmerna. Vinterlandet är ju faktiskt rätt tufft dessutom och har intressanta rollfigurer, så som Bokhållaren och Lord Milori. Men... Ju längre filmen pågår, ju mer ointressant blir den. Klar tvåa, bättre än de tidigare tre men ändå inte särskilt bra. För övrigt kul att höra Johan Hedenberg och Mattias Knave i den svenska versionen.
sämsta tingeling hittills. Fattar ingenting av handlingen. Vinterälvorna skulle hjälpa till och skydda sommarälvorna mot vintern. OK. Så de häller ett vitt (!) skydd på alla träd som skydd mot den lika vita vintern. Knäppt.
Fullständigt harmlös barnfilm för de mindre barnen. Men den är också ovanligt snygg för att vara en produktion av b-gänget på Disney. Smågulligt och min 2-åriga dotter älskade den.
brors son älskade rullen och de var med han jag såg den så måste sätta en tre för att han var tyst under hela filmen =) , medans farbror halv sov
Det är en bra barnfilm men kanske inget för mig.
Riktigt bra barnfilm!
riktigt spännande och välanimerad. Gillar alla Tingeling filmerna hittills. Denna är väldigt spännande och ungarna älskar den!
Fina film att se med barnen
Perfekt för dem minsta !