Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Tingeling och älvornas hemlighet


Långt innan Tingeling träffar Lena och De borttappade Pojkarna, träffar hon Lizzy, en liten flicka som kan allt om älvor och deras magiska värld. När älvorna firar sommar på den engelska landsbygden möts de två och det blir början till en alldeles speciell vänskap. Men när Tingeling bestämmer sig för att hjälpa Lizzy att komma närmare sin pappa tar hon en stor risk och sätter både sig själv och älvornas framtid på spel.


Originaltitel Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Alternativ titel Tinker Bell: A Midsummer Storm
Regissör Bradley Raymond
Manus Rob Muir, Bob Hilgenberg
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Mae Whitman (röst), Michael Sheen (röst), Kristin Chenoweth (röst), Lucy Liu (röst), Jesse McCartney (röst), Raven-Symoné (röst), Pamela Adlon (röst), Jeff Bennett (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 178
Filmnummer 84114

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


peu-depeu
2021-03-21
Den här hade faktiskt kunna blivit rätt bra, om saker bara fick vara något mer utvecklade. Flickan känns väldigt... platt. Många av Tingelings sidokaraktärer känns bara onödiga. Pappan var också väldigt störig och inte särskilt trolig i sitt beteende.

2014-10-03
Att man får se Tingelings första möte med människor är intressant, men utöver det väldigt standardmässig historia som aldrig blir spännande. Godkänd men inte mer.
Bumpeman
2013-01-06
En mysig film att se med barnen - det finns ingen ond och relativt fri från fördomar.
Luene
2012-11-17
Mysig och söt som en barnfilm ska vara. Men kändes som det saknades en hel del känsla i denna, om man jämför med första filmen.
Vinicity
2010-11-08
Alltid svårt att betygsätta barnfilmer, men jag tycker ändå att det här fungerar. Gillar att berättelsens känslomässiga kärna hamnar utanför (de, Vidia undantaget, ganska trista) älvorna och denna gång ligger på en dåligt fungerande far-dotterrelation. Sentimentalt, javisst, men filmen levererar både spänning, mys och en sjysst sensmoral. Gott så.
izaFACE
2010-11-07
bättre än den andra tingeling filmen, men fortfarande värdelös
Ramza
2010-10-24
Kan inte låta bli att gilla dessa filmer. :)
WederLight
2010-09-04
För din skull Jockflake :-)