Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Tiny Furniture


22-åriga Aura flyttar hem till sin konstnärliga mamma i New York med en oanvändbar filmutbildning, en döende hamster och minnet av en förlupen pojkvän. Hon får jobb som servitris, försöker tävla med sin begåvade lillasyster och flyr in i det ena hopplösa kärleksäventyret efter det andra i desperata försök att hitta sig själv.


Originaltitel Tiny Furniture
Regissör Lena Dunham
Manus Lena Dunham
Genre Komedi, Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare David Call, Grace Dunham, Lena Dunham, Alex Karpovsky, Merritt Wever, Garland Hunter, Laurie Simmons, Amy Seimetz, Jemima Kirke, Rachel Howe, Isen Ritchie, Sarah Sophie Flicker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 647
Filmnummer 82053

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2021-01-20
En ganska så annorlunda film som tydligt helt medvetet saknar en grundläggande berättelse. Karaktärerna i filmen är intressant designade och dialogen ofta bra och smårolig men dom irrar mest bara omkring på ett sympatiskt och vardagligt sätt. Det mesta är välgjort och verkligen genomtänkt men som sagt utan en bärande berättelse Huvudrollen Aura spelas av Lena Dunham som även regisserade och skrev manus. Auras mamma och syster spelas av Lenas riktiga mamma och syster. Lena Dunham har alltså skapat filmen med sin familj som skådespelare och jag såg nån stans att stor del av filmen är gjord i hennes eget hus. Så visst är det annorlunda.
LillaBlåaMus
2020-03-30
Underhållande.
InzZzomnia
2019-04-16
Som ett väldigt långt och väldigt dåligt avsnitt av Girls.
amotherscrime
2017-02-22
Jag älskar Girls, därför blev jag extremt besviken när denna endast kändes som en slags usel demo-version av den. Se hellre Girls.
Zok
2016-09-17
Nja, detta lyfte aldrig.
fridenpaden
2016-08-10
Efter en bra första säsong så tröttnade jag snabbt på både Girls och Dunham. Hon får mig rätt irriterad här och det är kanske meningen.
Barneyk
2015-12-03
Jag har inte sett Girls men blir otroligt sugen på att göra det nu. Lena Dunham har en ton och ett språk som jag verkligen gillar. Når inte hela vägen till en fyra här men en stark trea.
Raimo_1985
2015-09-17
Mycket bra! Är Girls lika bra?
Kalkonhönan
2015-01-05
Älskar verkligen Dunham, men Girls är så pass mycket bättre, men denna var verkligen kul att ha sett då mycket av Girls gick att se varifrån det ursprungligen kom, tillsammans med ett par av skådespelarna från tv-serien.
ryderup
2014-10-05
Skrev såhär den sjätte juni 2013: "Får mig inte att vilja se Girls, men kommer säkert vilja se den här igen någon gång i framtiden." Och jag ville bevisligen se den igen.
Visa äldre kommentarer »