Titta vi flyger!

Flygvärdinnan Elaine gör slut med sin pojkvän Ted. Han blir förtvivlad och bestämmer sig för att köpa en flygbiljett för att hamna på samma plan som hon. Väl ombord drabbas de flesta av passagerarna av matförgiftning och Ted, som varit pilot, griper in för att rädda situationen.

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
När ett flertal personer en efter en insjuknar av okänd orsak på ett flygplan högt uppe i luften hänger passagerarnas liv på att man får ner planet på marken så fort som möjligt så att alla...   Läs mer »

DrVergerus
2024-10-13
Tyckte att den var väldigt rolig då 1980. Klart sevärd och delvis riktigt rolig. Har nu sett om den efter alla år.
Zebulonm
2024-06-19
Inte speciellt rolig
Nathalena
2022-07-27
Tråkig, faller mig inte i smaken
quelnightmare
2021-11-01
Tills nyligen var jag inte medveten om att Zucker, Abrahams och Zucker lyfte filmens hela handling, och mycket av dess dialog, från ett bortglömt drama från 1957 kallat Zero Hour!, med Dana Andrews, Linda Darnell och Sterling Hayden i huvudrollerna.
NoWireHangers
2019-08-23
Var ungefär som jag mindes den. Lite småtrevlig emellanåt men över lag extremt torra skämt som känns mer krystade än roliga.
2017-09-12
Hade inte den där fjollan som jobbar i flygtornet varit med i filmen, så hade denna film fått ett mycket högre betyg. Fjollan förstör filmen rakt igenom.
emilstjernholm
2017-04-22
Underhållande film med låg, charmig humor från minut ett. Når dock inte upp i samma nivå som Nakna pistolerna-filmerna.
Ghostface
2017-01-09
Gillar man slapstick så går det att hitta en hel del guldkorn i denna.

2016-10-15
Klassiker som er filmhistorisk viktig og med Leslie Nilsen i en av hovedrollene. Linsene er fra Panavision. +3.
yrkeschaufföre
2016-10-09
Den är inte riktigt så packad med skämt som jag minns den, mycket är föråldrat men det är ju en klassiker.