Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

To the Bone


20-åriga Ellen lider av anorexia nervosa. Hon ger sig ut på en svår och ibland komisk resa mot självinsikt på ett gruppboende som leds av en ovanlig läkare.


Originaltitel To the Bone
Regissör Marti Noxon
Manus Marti Noxon
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Lily Collins, Keanu Reeves, Carrie Preston, Lili Taylor, Alex Sharp, Liana Liberato, Brooke Smith, Leslie Bibb, Kathryn Prescott, Ciara Bravo, Maya Eshet, Lindsey McDowell, Retta, Joanna Sanchez, Alanna Ubach, Rebekah Kennedy, Hana Hayes, Ziah Colon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 266
Filmnummer 123542

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sajmlajm
2022-07-07
Börjar superstarkt men dippar tyvärr i slutscenerna. Vill gilla den mer men hade behövts att det också gav mer. Mer mörker, mer glädje. Visa de dalar som kan förekomma ännu mer. Slutet blir som folk tidigare sagt, lite väl platt. Men ändå en sevärd film.
Rai
2022-04-15
Hm, hade kunna blivit något men nej...
Stygga-Vargen
2017-10-06
Seg och tråkig film utan handling.
ebbaröd
2017-09-11
Complete and utter bullshit.
alexandrra
2017-09-04
Som någon annan redan skrivit så gjorde även jag netflixmisstaget att tro att jag började se en serie. Förstod efter ca 1h att det var en film och blev smått besviken. Helt ok story, men hade kunnat göras mer av. Känns lite ofärdig, som någon annan också skrev.
Kaneltompa
2017-08-18
Jag trodde det skulle vara en teveserie, så det blev ett långt pilotavsnitt för min del. :P
JPerlie
2017-08-17
Jag gick in utan förväntningar men de byggdes snabbt upp i början då jag fick lite av en "It's kind of a funny story" vibbar. Den höll tyvärr absolut inte upp till det. Kanske känns som ett hårt betyg att sätta en 2a. Men jag hade vilat ha en bättre upplösning. Kändes mesig och platt. Alldeles för pretto. Jag ville ha en faktisk lösning på hennes problem. All or nothing. Det fanns stunder med bra mörka scener och mer lättsamma. Men allt som allt räcker det inte upp till en 3a. Den hade så mycket potential. Keanu var som nån annan skrev, inte värre än vanligt. Men det måste ju funits nån bättre att spela läkare med okonvertionella metoder. Rätt mesigt på den fronten. Han gjorde inge större intryck alls. Bortsätt från honom så var insatserna rätt bra. Kärleksdramat var crap. Inte ens på ett bra sätt. Det är väl typ vad jag har att komma med från mitt perspektiv. En film med mycket potential som faller ganska platt :(
wiberga
2017-08-11
Visst den var bra, men dom hade kunnat gå mycket djupare i ämnet. Jag tittade trots allt för jag är intresserad av ämnet, inte för att jag vill se något fånigt kärleksdrama.
karlmats
2017-08-07
Det här var oväntat bra, Lily Collins är fenomenal i ett ämne som hon tydligen har personliga erfarenheter ifrån. Jag gillar hur man blandar in ganska mycket svart humor i det här som annars hade kunnat bli väldigt gravallvarligt. En bra mix, även om vissa saker funkar bättre än andra. Alex Sharp spelar över och är ganska hög på sig själv, Keanu är Keanu och även om jag gillar hans uselhet är det roligt att tänka på hur castingen gick till när man ville ha en anorexiadoktor, var han verkligen första valet eller är han den enda i sin kändisskapsnivå som ställde upp för att promota filmen? Hur som helst så är han inte sämre än vanligt här så det får väl anses vara ok. Vissa scener är oerhört gripande och även om jag inte är så insatt i ämnet på förhand känns det oftast realistiskt om än med lite uttagna svängar. Lily Collins är förresten väldigt bra, men det har jag redan skrivit kanske. En av årets bästa filmer så här långt och 3an är stark.
Christofer
2017-07-25
Keanu var oväntad att se här faktiskt. Det gick inte så djupt under ytan som jag hade hoppats på, mer indie-pretto än gripande tyvärr.
Visa äldre kommentarer »