1.8

Tokarev

När den ryska maffian kidnappar dottern till en före detta kriminell, söker han upp sitt gamla gäng för att utkräva hämnd.

Originaltitel Tokarev
Alternativ titel Rage
Regissör Paco Cabezas
Manus Jim Agnew, Sean Keller
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Danny Glover, Peter Stormare, Aubrey Peeples, Max Fowler, Jack Falahee, Pavel Lytjnikoff, Ron Goleman, Michael Papajohn, Sarah Ann Schultz, Kevin Lavell Young, Patrice Cols, Weston Cage

Gordyal
2020-12-18
Korkad men schyst B-rulle. Hårda killar, bra våld och Nicolas Cage lyfter den till en trea. (7-/15)
Cipramil
2019-04-09
Smaklös och kass.
Barneyk
2018-09-04
Skitfilm och jag fattar inte att den här äckliga jävla konservativa överbeskyddande pappa-rollen fortfarande skildras så okritiskt i filmer...
Jamesa
2017-10-09
På gränsen till kass. Och med den påkostade budgeten och skådisar så får den det.
wasteoftime
2017-05-08
Ujujuj. Här vare dåligt, vill jag lova. Är så vansinnigt trött på alla dessa "Taken"-kloner. Få, är dock så här taffliga. Jag har sett karaktärer på vanligt skrivpapper med mer djup. Actionscenerna är dåligt filmade, för det mesta, och det som händer i dem är bara så löjligt så det är svårt att förstå. Jag har undvikit den här filmen ganska länge, då den verkat vara, precis så här dålig, men den lurade mig på Netflix när de visade den engelska titeln "Rage" istället för "Tokarev" helt plötsligt. Nej, det här är sådant som man verkligen undrar varför man ett, ser, och två, någon gör. Tack för mig. 12,9 på SH-skalan.
Bomkia
2016-12-22
Som bäst i actionsekvenserna, men man kunde inte riktigt ta filmen på allvar. 2a.
Dagerman
2016-04-27
Helt ok vardagsaction
Murvel48
2016-04-22
En på det hela taget dum och obehaglig film som med knapp nöd klarar en tvåa.
Brouhaha
2016-04-18
Den här filmen har allting man vill se i en film. Vita amerikaner som skjuter ryssar. Ryssar som torterar jänkare. Cage får raseriutbrott. "Plottwisten" på slutet förstör nästan upplevelsen för mig, men Lychnikoffs näsa räddar hela filmen för mig. Se den. Näsan alltså.
Nintendo64
2016-04-17
Cage\\'s peruk satte standarden för hur hela filmen kändes; billig och inte särskilt välgjord men ändock "gångbar"...