Tokyo Gore Police

Ruka är en av ledarna för den nyetablerade Tokyo Police Corporation, en privatiserad polisstyrka som styr Tokyo med järnhand och ultravåld. Traumatiserad av mordet på hennes far när hon var liten, så har hon dedikerat sitt liv till att utrota brottsligheten och att finna sin fars mördare. Hennes senaste fall för henne på spåren av den mystiske Key Man, en galen vetenskapsman som ligger bakom skapandet av ?Engineers?; en samling sinnessjuka mutanter som i grund och botten är levande vapen. Key Man är fast besluten på att transformera hela Tokyos befolkning och endast Ruka kan stoppa honom. Under jakten upptäcker hon snart att han är länkad till mordet på hennes far.

Samtalsmanicken
2020-03-27
Den har definitivt tappat sin charm med åren. Ingen film man helst går tillbaka och gräver i efter 12 år, men visst är den kreativ och finurlig på sitt vis. Första gången var en gedigen åktur man sent skall glömma!
Dele
2016-11-16
Här finns några lyckade segment, men som helhet är det är alldeles för långt, effektsökande och introvert.
DrJW
2016-10-27
Totalt galen balls to the walls och åter, ingen tabu när det gäller Japan! Härlig kreativ bisarr make up-effekter!
daniel77
2013-04-16
Jag borde ju tycka det här är kul. Men det är för utdraget... Och fult. Främst är det nog den plastiga estetiken som jag tycker skär sig mot splattereffekterna. Men visst, ett par uppfinningsrika monsterscener är det allt.
Jocke_eriksson
2012-07-14
Underhållande slaktfest, men storyn är i vanlig ordning som bortblåst. En hel del dråpliga och coola scener räddare inte den här filmen från att få en stark 2a. Såg den nu på förmiddagen och en sämre start kunde man ju få på dagen med tanke på underhållningen, även om själva filmen inte var speciellt bra filmmässigt.
JonteW
2012-06-09
Kul gorefest, ja. Dalande regi samt en längd på nästan två timmar gör det lite trevande stundtals och man tappar intresset en aning. Dom återkommande segmenten med ironin mot det japanska samhället är förbluffande roligt. Den har definitivt sina stunder och den rekomenderas varmt till alla goreälskande fans.
RobinsTaste
2012-03-11
Inget mot splatter alls! Men denna var för brutal och grotesk. Slutet var nog en av de mest bissarra saker jag nånsin sett! Det höjer betyget, för ni kan aldrig lista ut det!
Powha
2012-02-18
Filmen börjar med ett rakethopp, polisen kör SAAB, härliga "monster" och hinkvis med blod. En riktigt underhållande splatterfilm.
Skuggängel
2011-10-29
Hade en del riktigt bra bitar, men gore är definitivt inte min genre. Tyvärr var handlingen ibland lite svårföljd med.
joakimfischer
2011-09-25
på nått sätt intressanta dessa brutala japanska filmer. är nog kombinationen av de två orden som gör det så :) ..men har inte mycjet med story att komma med tyvärr