Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Tokyo Sora


Tokyo Sora spelas nästan upp som en dokumentär när vi får följa sex "vanliga" tjejers försök att leva sitt liv i hjärtat av Tokyo.


Originaltitel Tokyo Sora
Alternativ titel tokyo.sora
Regissör Hiroshi Ishikawa
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Hidetoshi Nishijima, Manami Honjô, Haruka Igawa, Yuka Itaya, Ayano Nakamura, Son Seika, Ikuno Takagi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 31
Filmnummer 20849

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2012-05-14
En av de mest dokumentärlika filmer jag har sett! Mycket bra! Jag skall köpa soundtrack-CDn också!
Galivan
2012-05-10
Okonventionellt sätt att berätta, brist på berättande, statiskt foto med naturligt ljus och konstnärlig touch. Sjukt mycket "pauser" eller naturligt tidsflöde. Det klipps mellan de olika människorna lite när som helst. Jag hade lite dålig koll på vem som var vem, ska jag erkänna. Krävande, lite påfrestande men väldigt inspirerande trots allt. Påminde nästan lite om "Satantango", den ungerska 7timmarsfilmen, de två timmar ag har sett av den, iallafall tempomässigt.
Cumlin
2009-07-07
En intressant film om olika kvinnor i Tokyo. I början fick jag känslan av ensamhet och isolering men när personerna långsamt bröt sig ur sin ensamhet blev filmen mycket gladare och mindre dyster. Jag tycker Hiroshi Ishikawa är en bra regissör och han gör filmer i min smak. Det är synd att han inte verkar ha nåt nytt på gång.
uCj
2007-11-04
Jag blev förvånad över hur väl filmen flyter på i början, dialogerna blir verkligen överflödiga när rollerna ska introduceras. Det finns lite humor i den här filmen, men främst är det en deprimerande och så småningom ganska rörande film. Det finns mycket som indirekt sägs, och som tål att tänkas på så här i efterhand.
MilkMonkey
2006-05-04
en alltigenom underbar film, rolig och gripande, som börjar som en slice-of-life-film i webcamklassen, för att sakta övergå i drama . . . jag hade inte haft något emot att den fortsatte som den började faktiskt, men ändå: en av de ~3 bästa filmer jag sett i år