Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Tom i bollen 2


Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas. Han köper hela klubben.


Originaltitel Caddyshack II
Regissör Allan Arkush
Manus Harold Ramis, Peter Torokvei
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Dyan Cannon, Jackie Mason, Robert Stack, Dina Merrill, Randy Quaid, Chevy Chase, Dan Aykroyd, Brian McNamara, Jonathan Silverman, Jessica Lundy, Chynna Phillips
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 908
Filmnummer 2106

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-08
Bara titeln på filmen talar ju sitt tydliga språk. Usel så in i ........
Lotso
2014-07-05
Snacka om rena skräpet. Detta får i mina ögon att tycka första filmen är den bästa komedifilmen på jorden och vara ett mästerverk. Filmen kör på samma skämt men denna gången ännu mer uttjatade och ännu mer sämre och där finns inget värre än en komedi som inte är rolig. För när en komedi inte lyckas vara rolig så är det väldigt plågsamt att sitta igenom en hel film med urusla skämt och ointressanta karaktärer. Inte nog med det men de gör samma koncept som i första filmen och gör om samma roller. Jackie Mason är Rodney Dangerfield, Robert Stack är Ted Knight, Dan Aykroyd är Bill Murray och Chevy Chase spelar Clark Griswold i denna filmen. Nej det är samma karaktär han spelar som i första men han är totalt förändrad från första filmen och Chase kommer av som om han spelar Clark Griswold än Ty Webb. Chevy Chase är förövrigt den enda skådespelaren som återvänder i denna och han ångrade detta beslutet senare, vilket han borde göra med all rätt. Jag ska inte ljuga men jag fick få skratt från filmen. Den roligaste scenen involverade Randy Quaid av alla personer. Men i det stora hela är skämten få och långt emellan och det försämrar filmen ännu mer. Sist vill jag också säga att när du har dessa klassiska kända komedi skådespelarna i dessa filmer, använd dem istället för att fokusera på de ointressanta skådespelarna och karaktärerna. I sin helhet ingen bra film verken från sportsidan eller komedi sidan. En usel uppföljare med all rätt och förtjänar all kritik den har fått.
ubbes
2013-04-21
hur jävla rolig som helst. bara platta till snobberiet
distinkt
2012-10-23
vulgär
GrandMaster_E
2012-08-05
Något bättre än sitt rykte men nog är det långt från ettans briljanta karaktärer. Dangerfield saknas något otroligt och framförallt Murray. Chevy är lite kul och några skämt flinar man faktiskt åt en del.
yrkeschaufföre
2009-10-04
Inte så länge sen jag såg den sist, så jag plockade bara ut godbitarna igår.
lucius
2009-10-03
Kanske skulle sänka om jag såg om den. Såg den när jag var 11 och tyckte den var ganska rolig då.
yrkeschaufföre
2009-06-28
En svag tvåa. Jag såg om den, och de tio första minuterna är hyfsade sedan går det neråt...
O´Reilly
2008-06-17
Tafatt uppföljare. Men den funkar ändå på en regning söndag.
IrwinFletcher
2008-03-24
Uppföljaren är t.o.m. ännu mer korkad än ettan.
Visa äldre kommentarer »