Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Tomorrow Never Dies


Det förflutna är ett minne blott. Nutiden är historia. Framtiden ligger i en mans händer. Världen har bara en chans till fred-och bara en man för uppdraget. Mediemogilen Eliot Carver är ute efter att erövra världen. Nu är det bara sändningstillstånd i Kina som saknas för att hans globala imperium skall vara komplett. Men kineserna är motsträvliga och Carver sätter en hemlig och diabolisk plan i verket: Han skall starta ett krig mellan Kina och Storbritannien. Med hjälp av den kinesiska agenten Wai-Lih infiltrerar Bond Carvers organisation. Och Bond får det snärjigt. Inom kort är en brittisk missil riktad direkt mot Beijing.


Originaltitel Tomorrow Never Dies
Regissör Roger Spottiswoode
Manus Bruce Feirstein
Genre Action, Thriller, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Pierce Brosnan, Judi Dench, Jonathan Pryce, Joe Don Baker, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Ricky Jay, Samantha Bond, Vincent Schiavelli, Götz Otto, Desmond Llewelyn, Colin Salmon, Geoffrey Palmer, Julian Fellowes, Terence Rigby, Cecilie Thomsen, Nina Young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11966
Filmnummer 379

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2023-02-11
En tvåa för att dom håller fast vid den gamla, traditionella james bond och prylarna han fått av Q. Men handlingen känns inte särskilt fyndig och skurkarna är ganska trista. There is no news like bad news.
päronanton
2019-10-23
Inte alls lika bra som den fantastiska Goldeneye, Men helt klart sevärd. Älskar bilen!
dudson
2019-02-24
Skaplig Bond ändå. Brosnan känns allmänt off & ointresserad. Diggade verkligen bil, motorcykel och helikopter jakterna. Rejält feta#) Sen var Pryce sanslöst grym som leende psykfall med storhetsvansinne. 2+
karlmats
2018-07-27
Det här var ju ganska mycket standardformel för en Bondfilm och även om jag nog egentligen tycker att Brosnan passar ganska bra som Bond så lyfter filmen aldrig riktigt. Skurken är ganska blek, Jonathan Pryce som ondskefull mediemogul med oklar plan över vad som händer med hans kundkrets om världen startar kärnvapenkrig må vara en riktig snackpåse men han saknar den där riktiga pondusen som en bra storbadding ska ha för att glänsa. Bonds oneliners känns ganska trötta och även om actionscenerna är habila är det kanske inget vi inte har sett förut. Det får bli en ganska stabil 2a till slut, det är ändå ganska underhållande för stunden.
labi
2018-05-01
Nä. Hyggliga actionscener, men skurken är så oerhört fånig.
Zebulonm
2017-09-21
Även Brosnans andra Bondfilm är riktigt bra.
idd
2016-09-13
Bra action, Brosnan är en riktigt bra Bond men skurken är den töntigaste hittills och storyn kring honom är verkligen makalöst dålig.
Starkbröl
2015-08-21
Brosnan är ingen bra Bond. I första filmen försökte han kombinera kyla och humor och fick det bara att framstå som -- försök. Den här gången har han förenklat uppsynen till "snett sarkastiskt leende". Filmen är i övrigt en liten återgång till 60/70-tals-historierna vad gäller upplägg (superskurkar, gadgets) och återanvänder flera element från tidigare filmer. Skurken är alldeles för over-the-top, i en story som egentligen skulle ha potential i en seriösare film om hur massmedia kan skapa uppfattningar om verkligheten. Alla de här Brosnan-filmerna ger intrycket av att följa en checklista för vad som ska finnas i en Bond-film och är rena produkter utan artisteri eller själ.
RichardEk
2015-03-08
Den svagaste Bondfilmen med Pierce Brosnan, inte för att filmen är dålig utan för att den är anonym. Här finns en hel del action, men också det är av det anonyma slaget, jakten med helikoptern undantaget. Filmens primära problem är en slätstruken intrig och en lika slätstruken skurk. Filmen saknar över huvud taget starka karaktärer. Även actionfilmer behöver minnesvärda karaktärer för att fungera som mer än action för stunden.
ThePatient
2015-02-23
I den första delen av filmen, när den försöker bygga karaktärer och leverera spännande dialog är den otroligt fattig, och särskilt när skurken och hans imperium dyker upp på skärmen, då det känns nästan som en töntig parodi på superskurk som mer hör hemma i en Austin Powers-film. Det är först när den börjar lattja runt med de obligatoriska agentlarvigheterna som den blir lite festlig.
Visa äldre kommentarer »