Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Tomten är far till alla barnen


Mot sambon Jannes gillande bjuder Sara in sina tre tidigare män med sina nya familjer för att alla barnen ska få uppleva en riktig julfest med alla sina föräldrar. Dessutom passar hon på att meddela den glada nyheten att Janne ska bli pappa. Det hela urartar naturligtvis snabbt.


Originaltitel Tomten är far till alla barnen
Alternativ titel In Bed with Santa
Regissör Kjell Sundvall
Manus Eva Callenbo, Monika Rolfner, Harald Hamrell
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Katarina Ewerlöf, Peter Haber, Jessica Zandén, Leif Andrée, Nina Gunke, Dan Ekborg, Lena B Eriksson, Anders Ekborg, Inga Ålenius, Carl Kjellgren, Helena af Sandeberg, Alexandra Dahlström, Stina Rautelin, Suzanne Reuter, Per Burell, Kajsa Ernst, Lamine Dieng, Ester Sjögren, Tin Carlsson, Lisa Ambjörn, Sally Carlsson, Viktor Schotte, Molly Larsson, Joel Cronström, Jill Johansson, Neshwan Bakhet
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17606
Filmnummer 807

Recensioner

Skapad 2019-12-23 av m86
Svenska komedier brukar för det mesta vara smått roliga. 1999 så regisserade Kjell Sundvall en av dom bästa svenska komedierna nånsin: Tomten är far till alla barnen. En svensk julfilm med masso...   Läs mer »

Kommentarer


Amanda73637
2022-10-22
Vilken härlig julstämningen det skulle bli om man hade det som dem vid juletid i filmen( LOL) men himla bra ändå det är liksom kul när det är lite kaos men skulle dock aldrig vilja ha det så kaos hemma vi jul. Bra film!
Nathalena
2022-07-28
Väldigt underskattad film, ett måste att se varje jul!
okidoki
2021-12-31
pubertetshumor
DavidFlowie
2018-12-24
Fuck it, det är en fyra. Svensk julfilmsklassiker som tål att ses om.
Zingostar
2018-03-06
En svensk klassiker. Är härlig att se varje år runt juletid. Bra skådisar som inte tar varken handling eller manus speciellt seriöst vilket ökar filmens trovärdighet konstigt nog. Känns att de hade kul när de spelade in den. Ska man se en svensk film i juletid så är det denna.
Stan
2017-12-24
lysande om man tog bort moralkärringen som lägger sig i allt och alla
Dream
2017-12-24
Svensk Klassiker! Dem som sitter och skriver att den här har blivit "Fånig och Larvig" har ju typ tappat sitt sinne för humor och skulle nog vilja dra hela det här landet åt samma håll vilket är synd.... Sen kan man även se denna film och ta lärdom av att för mycket sprit samt fel sällskap kan sluta i denna katastrof och det är inte så roligt, så viktigt att tänka efter i riktiga livet, men visst att se den här varje jul är kanske för mycket, fast varannan jul är den klockren.
Lotso
2017-12-24
I sin helhet är Tomten är far till alla barnen ett absolut måste varje jul för mig. Den fångar julkänslan så pass väl, som andra julfilmer har lite svårt med att göra. Men vad som gör att jag alltid kommer tillbaka till den är humorn. Detta är för mig den roligaste svenska komedin som gjorts. Allt från de kända citaten till skådespelarnas reaktioner till allting. Sakta men säkert urartar sig julfirandet, men det är så kul att kolla på. Karaktärerna håller ett intresse och skådespelarna gör bra insatser allihop. För de som inte har sett filmen, rekommenderar jag den starkt nu till julen. Min julklapp till er. God Jul på er!
Rai
2017-09-29
Den är filmen var rolig de första åren, men nu har den tappa sin glans och är bara jävligt fång, larvig...
widez
2017-06-02
Riktigt bra!
Visa äldre kommentarer »