2.4

Tortilla Soup

Martin, pensionerad änkeman och f.d kock, lever tillsammans med sina tre ogifta döttrar. Trots att han glömt det mesta av yrket envisas han med att laga mat till sina närmaste. Men det förändras när Martin möter sexiga änkan Hortensia...

Originaltitel Tortilla Soup
Regissör María Ripoll
Manus Ramón Menéndez, Tom Musca, Vera Blasi
Genre Komedi, Romantik, Drama, 2000-tal
Skådespelare Jacqueline Obradors, Elizabeth Peña, Raquel Welch, Hector Elizondo, Tamara Mello, Nikolai Kinski, Constance Marie, Julio Oscar Mechoso, Paul Rodriguez, Joel Joan, Judy Herrera

2011-10-27
Lite av en bagatell som aldrig blir tillräckligt trevlig för att motivera sin existens. För att en feelgood-rulle ska funka så krävs det nog att man gillar karaktärerna, men jag kan nog inte säga att jag gillar nån här. Några utav dem är t.o.m. direkt irriterande, i synnerhet den äldsta systern. Humorn är inget vidare heller överlag, men den är iaf ganska harmlös, så den stör mig åtminstone inte. När systrarna ska brista ut i sång så blir det dock direkt pinsamt, och det obehag jag kände när jag beskådade det är nog tyvärr den känsla jag tar med mig från filmen
shibari
2010-07-18
Denna film är en re-make av Ang Lees "Eat Drink Man Woman" från 1994. Filmen klarar inte av att stå på egna ben men den är klart intressant att se efter att ha sett orginalet.
bettylou
2004-06-13
klart sämsta skiten någonsin.
JoeZ
2004-04-25
I dont know much about cooking, but I think I know a lot about movies, and this is pretty great!
uCj
2003-12-29
Jag tyckte att maten var den trevliga biten i filmen, annars så har inte filmen så väldigt mycket at erbjuda mer än lite humor.
fridenpaden
2003-12-26
När jag insåg att detta var en amerikansk version av Mat Dryck Kvinna Man så ökade intresset för filmen, endast av den orsaken att den tåldes att jämföras med originalet. Det enda de egentligen hade bytt ut var maten och språket. Allt annat var en direkt kopia.
arram
2003-11-22
familjedrama utformat som matlagningsprogram kan inte bli bra.