billiga elavtal

billiga elavtal
2.4

Kidnappad

Filmen utspelar sig under 90 minuter av en kidnappad mans liv och visar den frustration som hans familj, räddningsgruppen och mannen som är ansvarig för att överlämna lösensumman känner sig när de måste skynda sig för att hjälpa den kidnappade mannen.

Originaltitel Hacia la oscuridad
Alternativ titel Towards Darkness
Regissör Antonio Negret
Manus Antonio Negret
Genre 2000-tal, Kriminalare, Drama, Thriller
Skådespelare Roberto Urbina, America Ferrera, David Sutcliffe, Tony Plana, William Atherton, Alejandra Borrero, Fernando Solórzano, Roberto Cano

2015-05-08
Börjar lovande med efter en stund har man nästan helt tappat intresset. En spretig film som kunde varit mer engagerande. 3/10
Xeno
2014-04-03
Njaa... se Proof of Life istället...
Strange_
2010-11-07
Hm. Sjukt snyggt filmad med hög screen-shot radie!!! Men det är väl allt. Jag är inte så förtjust i kidnappsdramor. Slutet är en överaskning.
PeterTheW
2010-08-19
Jag har haft den här filmen länge, men aldrig tagit mig för att se den... Visste faktiskt inte ens vad den handlade om. En finfin överraskning. Det är snyggt, välgjort och riktigt, riktigt spännande. Okej, slutet, även om jag faktiskt gillar det, var lite väl snabbt avklarat... Man hade gärna fått tänka igenom det lite mer, då resterande bitar av filmen kändes betydligt mer stabila.
heartbleed
2010-03-19
Riktigt bra film faktiskt, men får endast en stark trea av mig då jag ogillade slutet skarpt.