2.5
2.5
Tower Block
För ett år sedan bevittnade de boende i ett höghus ett mord. Nu blir de en efter en avrättade av en krypskytt och tvingas kämpa för sina liv.

Originaltitel | Tower Block |
Regissör | James Nunn, Ronnie Thompson |
Manus | James Moran |
Genre | Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Julie Graham, Ralph Brown, Christopher Fulford, Jill Baker, Sheridan Smith, Nabil Elouahabi, Montserrat Lombard, Russell Tovey, Steven Cree, Jamie Thomas King, Jack O'Connell, Kane Robinson |
Gick väl Ann men inte mkt mera. Hade den vart amerikansk O inte brittisk så hade den garanterat vart mycket bättre. Sen det där svinet kurtis var bara för en stort svin att orka med.
Kunde inte ens ta mig förbi första halvtimmen.
Bättre än jag trodde. Visst, snipern är typ lite väl bra, men det ökar bara stämningen. Men vissa jobbiga ungjävlar förtjänade att skjutas så som den snubben som pressade folk på pengar för beskydd. Skön rulle.
Betyget står och väger mellan 1 och 2. Även om det fanns en liiiten smula av något som kan liknas underhållningsvärde så var det helt enkelt för mycket som var dåligt. Trovärdigheten var ju lika med noll, samt att man inte brydde sig om merparten av karaktärerna heller. Den lövtunna storyn gjorde ju inte heller saken bättre. 1+ kan jag sträcka mig till, men tvåan kan jag inte rättfärdiga...
Ja fy tusan, det går att göra en ok film trots en helt banal story. Snipern är, som nämnts tidigare, troligen världens genom tiderna bäste och det var både irriterane och underhållande på samma gång. Annars tyckte jag inte att den var särskilt spännande men den innehöll trots allt en del bra och lustiga scener. Den dög för stunden helt enkelt.
Riktigt bra =)
Rätt så bra, spännande fast jag håller med om att krypskytten är lite för skicklig. 3,5.
Kan bara instämma i vad föregående säger. Bitvis grymt spännande, rått och svart, men en överdriven prickskytt. Det stör, men betyget blir ändå en fyra.
Riktigt spännande film även om jag stör mig en del på prickskytten som är övernaturligt duktig, trodde också utan att säga för mycket att han satt på samma höjd som de han skjuter på men tydligen inte. Hur som helst är detta en riktigt bra brittisk thriller.
En ok rulle men skådisarna var dumma och överdrivna. Kunde varit bättre men den funkar att se på. Stark 2a eller en svag 3a?