2.5
2.5
Tower Heist
Ett par hederliga arbetargrabbar söker hämnd på Wall Street-svindlaren, Arthur Shaw, som blåste dem. Efter att de anställda i ett luxuöst bostadshus precis intill Central Park upptäcker att miljardären bosatt i fastighetens takvåning har stulit deras pensioner, börjar de planera på den ultimata hämnden: en kupp för att återta det han stulit.
Originaltitel | Tower Heist |
Regissör | Brett Ratner |
Manus | Ted Griffin, Jeff Nathanson |
Genre | Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda, Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Michael Peña, Judd Hirsch, Marcia Jean Kurtz, Nina Arianda, Jessica Szohr, Zeljko Ivanek, Stephen Henderson, Juan Carlos Hernández, Peter Van Wagner |
Tycker Ben Stiller gör sin till perfektion då det kommer till första partiet i filmen, mer sådana roller tycker jag han ska göra. Andra partiet av filmen är hans karaktär som förbytt och även filmen sjunker, men slutet på filmen är bra då man vågar att inte ha ett super happy -ending vilket är ett stort plus i min bok.
Rätt usel stöld-film... ologisk, risig humor och kass handling
Filmen funkar som underhållning men trots, vad jag tror, rätt seriösa ambitioner förtjänar den inte mer än en tvåa i betyg. Handlingen brister på sina håll i trovärdighet och skådespelarinsatserna håller ojämn kvalité.
Klämkäck ton som dock aldrig lyfter. Duger för all del som ströunderhållning i alla fall.Betyget blir en svag 3;a, dvs 3-
Helt okej. Fick dock en kraftig känsla av att jag sett den förr hela filmen igenom...
Vilken lättja: Jag sitter och plågar mig med reklam när jag har filmen här, men jag orkar inte gå å hämta den. Ville egentligen inte se den heller, råkade bara fastna i den när jag bläddrade bland kanalerna.
Klassiskt genomförd actionkomedi. Inget anmärkningsvärt på något vis, undantaget 1) den visuella komiken i en viss hisscen, 2) Ben Stillers nedtonat komiska framträdande och 3) det härligt naiva slutet.
Många tunga namn men dåligt manus
Massor med luckor, vurpor och andra dumheter, men det spelar ingen roll. Riktigt rolig film med flera kanonscener och ett stenhårt soundtrack av Christophe Beck - underhållning precis hela vägen! (9/15)
Blev inte sur över filmen som gnatade på i bra takt. Gillade Alda som elaking. 3-