Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Toy Story 2


Datoranimerad. När Andy är på sommarläger kidnappas Woody av en fanatisk leksakssamlare, som planerar att ställa ut Woody på museum! Nu är det upp till Buzz Lightyear och gänget att rädda sin leksakskompis.


Originaltitel Toy Story 2
Regissör Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
Manus Chris Webb, Andrew Stanton, Doug Chamberlain, Rita Hsiao
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Tom Hanks (röst), Tim Allen (röst), Joan Cusack (röst), Kelsey Grammer (röst), Don Rickles (röst), Jim Varney (röst), Wallace Shawn (röst), John Ratzenberger (röst), Annie Potts (röst), Wayne Knight (röst), Estelle Harris (röst), John Morris (III) (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10044
Filmnummer 92

Recensioner

Skapad 2021-07-26 av Stygga-Vargen
Favoritfilmerna från barndomen har en särskilt plats i mitt hjärta och de två första Toy Story-filmerna är inget undantag! Det har gjorts två Toy Story-filmer till sen jag blev vuxen och de tyc...   Läs mer »

Skapad 2019-12-09 av Rollywood
Här börjar ett nytt äventyr för de två leksakerna Woody (Tom Hanks) och Buzz Lightyear (Tim Allen), men denna gång är rollerna omvända. I förra filmen fick vi se hur Woody räddade livet på ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av BeforeYouDie
Toy Story 2 är fortsättningen på historien om Andys leksaker med cowboyen Woody och rymdjägaren Buzz Lightyear i spetsen. Den här gången råkar Woody ut för en leksakssamlare som kidnappar hono...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av othis
Leksaker som blir levande är ett tema som fascinerat många sagoberättare, och i Toy Story 2 är de mer levande än någonsin. När cowboydockan Woody mest av misstag hamnar på loppmarknad sedan h...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2022-09-03
Första filmen var en positiv överraskning vid senaste omtitten men andra filmen var väl ungefär som jag kom ihåg den baserat på min tidigare kommentar för 11 år sedan. Den här gången tycker jag dock den nya gruvarbetaren är betydligt mer underhållande än koflickan Jessie. Det är välgjort och snyggt men jag saknar mycket av den kreativa charm som jag återupptäckte i första filmen. Vissa roliga delar men kravet på uppföljare är ju generellt lite högre, de hade ju annars kunnat komma med nåt nytt för de här pengarna. 2an får stå kvar. --- 2011-04-17 Precis som första filmen så blir jag aldrig speciellt indragen i storyn. Woody och Buzz är lite veka som leads och humorn är inte speciellt vass. Koflickan Jessie är ett välkommet nytillskott och hennes bakgrundshistoria är väl också det bästa med hela filmen. Annars känns det lite som en upprepning av originalet, varken bättre eller sämre. En ganska stabil 2a
päronanton
2021-03-25
Denna är också väldigt bra! En favorit!
Applekingen
2018-07-16
Mycket bättre än 1:an på alla sätt. Här är det fart och fläkt hela tiden, mycket roligare skämt, karaktärerna är bättre samt att den har ett klart bättre manus. Jag älskar Jurassic Park och Star Wars referenserna.
Ful_fisk
2018-01-20
Verkligen en sensationellt lyckad uppföljare! Först slås man av hur temporik den är, sedan hur rolig den är, sedan hur välgjord den är och sedan hur spännande den är. Och till sist klämmer de plötsligt in ett riktigt djup halvvägs genom filmen som är lika lyckat som det är effektivt, och filmen blir riktigt rörande mitt i allt fartfyllt ståhej. Tamigfan en riktigt skitbra film, tyckte den var bra förut, men nu gillar jag den ännu mer. Kanonrulle, och absolut bättre än ettan!
Rai
2017-12-10
Nä, gillar inte dom här filmerna helt enkelt..

2017-01-03
Dubbelt så bra som 1:an, intron var ju grymt rolig att titta på, och det fanns ingenting dåligt med filmen, den kunde ha varit lite längre, då hade den fått högre betyg.
Stygga-Vargen
2016-07-20
Lika bra som ettan! Rolig, spännande och stundvis även lite sorglig!
Jompalompier
2015-04-28
Inte lika bra som ettan. Den är å andra sidan svårslagen.
Krille80
2014-11-11
Just nu kommer jag inte på några invändningar mot den här filmen. Animationerna är klockrena. Manuset är väl genomarbetat. Det finns inget att klaga på. Den är barnvänlig med handling som borde tilltala de äldre också.

2013-07-04
Jag tycker Ettan är bättre. Man får inte samma mysiga känsla av den här och skulle vilja påstå att storyn inte är lika intressant även om den på sätt och vis borde vara det! Anser även att nivån å humorn har sänkt sig ett par snäpp, även fast jag inte skulle kalla den obefintlig. Stabil 2a!
Visa äldre kommentarer »