Tracks

En ung kvinna ger sig ut på en nästan 3000 km lång vandring genom västra Australiens öknar tillsammans med sin trogna hund och sina fyra kameler.

Originaltitel Tracks
Regissör John Curran
Manus Marion Nelson
Genre Drama, Äventyr, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Mia Wasikowska, Adam Driver, Emma Booth, Rainer Bock, Jessica Tovey, Melanie Zanetti, Robert Coleby, Tim Rogers (I), Bryan Probets, Carol Burns, John Flaus, Roly Mintuma, Darcy Crouch, Daisy Walkabout, Felicity Steel

Skapad 2019-12-09 av Albion1
Har du någonsin drömt om att vandra ensam i flera månader genom den australiensiska öknen med kameler som dina enda följeslagare? Nej, inte jag heller. Men det här är den sanna historien om Ro...   Läs mer »

hedgehog
2023-03-10
Älskar denna. En film som ger mig både lugn och äventyrslust.
apelsin
2021-06-26
Ett färgstarkt oförglömligt äventyr blev det säkert för kvinnan som utförde vandringen, men filmen som baserades på äventyret blev inte särskilt bra, ganska långtråkigt att se, tveksamt om den ens når upp till en svag tvåa.
abnormal
2019-04-16
Vacker film som för mig tyvärr flugit under radarn. Saknar huvudkaraktärens inre resa.
Ghostface
2018-11-15
Filmen är underregisserad. Ett intressant levnadsöde genererar inte nödvändigtvis en bra film. För mycket upprepningar och för lite utveckling, trots det vill man som tittare ändå se färdigt.
GroundhogDave
2017-11-23
Obegriplig. Menlös. Dessutom är kamelerna dromedarer.
Tauriel
2016-12-29
Snygg film som gav mig inblick i delar av Australien som jag inte sett mycket av tidigare. Svårt att förstå hur stort och ödsligt det är. Det personliga dramat i filmen lyckas däremot inte engagera särskilt mycket.
RustyFilm
2016-12-11
Det här är en sann historia om den gåtfulle Robyn Davidson (the Camel Lady). Robyn skrev själv berättelsen om sina strapatser nån gång i slutet av 70-talet. 30 år senare blev det hela filmatiserat. Det handlar om en ökenvandring (genom Australiens fastland!!!). Berättandet är långsamt men inte långtråkigt
Sodastream
2016-01-10
FIlmen faller på att personen vi får följa är totalt ointressant och färglös, bon både börjar filmen på samma slätstrukna vis. Vad är det ens för mission hon har i filmen, annat än att bli plåtad av Naional geographic?
bryngel
2015-12-06
Wasikowska är ju rena skämtet.
Kajanus
2015-10-26
Den ÄR poänglös. Wasikowska saknar trovärdighet och närvaro. Endast fotot är något som jag tar med mig av denna film.