Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Tracys hämnd


Tracy åker in i fängelse för ett brott hon är oskyldig till. När hon kommer ut gör hon allt för att hämnas på de som satte dit henne. Hon träffar på Jeff som kan hjälpa henne.


Originaltitel If Tomorrow Comes
Regissör Jerry London
Manus Carmen Culver
Genre Drama, Romantik, Mini-serie, 80-tal
Skådespelare Liam Neeson, Tom Berenger, Lane Smith, John Laughlin, Jeffrey Jones, Jack Weston, David Keith, Richard Kiley, CCH Pounder, Madolyn Smith Osborne, Joseph Cortese, George DiCenzo, Susan Hess, Susan Tyrrell, Harold Sylvester, Maryam D'Abo, Vernon Dobtcheff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 727
Filmnummer 11597

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2018-05-07
En extrem nostalgitripp och kanske i mitt tycke åtm en av de bästa miniserierna som gjorts. Underhållande rätt igenom med spänning, kärlek och ett perfekt soundtrack.
Stygga-Vargen
2017-12-30
Bra grejer!
Dutch
2016-07-18
80-tal, apdålig musik, kvinnofängelse, schack, Holland, psykopat, überskön gubbe och sen en helt fantastisk Madolyn Smith Osborne.
jonbo
2015-04-22
Är ju ganska fjantig mellan varven, men nostalgisk och underhållande. Berenger och Smith har ju ganska bra kemi också.
Krille80
2014-12-22
Min storasyster var den som introducerade mig för TV-serier på 80-talet så varje gång hon satt där så satt jag bredvid. Några av serierna stannade kvar lite extra i minnet som just Tracys hämnd. Precis som Corleone skriver så är denna mini-serie verkligen 80-tal hela vägen. Madolyn Smith Osborne och Tom Berenger är båda bra liksom hela mini-serien.
Annisen
2014-03-22
Shit vilken nostalgitripp! Underhållande hela vägen. En riktig klassiker!
Mikka
2012-05-29
Det här är faktiskt riktigt dåligt gjort, även om det bygger på en bra bok. Det finns endast två passager i den här långa filmen som är riktigt bra; den ena är "hämnden" mot maffian och den andra är när hon äntligen får ihop det med kärleken. Sämst är skådespeleriet, från de flesta huvudrollerna, och roligast är de utmärkande 80-talskläderna och frisyrerna.
Tenchi
2012-05-19
Börjar bra men sen går det utför. Känns som vissa scener är förkortade och vissa känns slumpmässigt inlagda. Den hade sina ljusa stunder med några bra fastän helt ologiska scener. Musiken är gräslig.
Annliina
2012-01-18
En knapp trea. "Spelets härskare" var mycket bättre.
shyan
2010-05-09
Musik och särskilt kläder är så mycket 80-tal att man ryser... och inte direkt av välbehag. Fast, trots att det var runt 20 år sen jag såg den förra gången var det flera scener jag fortfarande minns tydligt. Schackscenen är en riktig klassiker. Den fastnade då och var lika underhållande nu.
Visa äldre kommentarer »