Traffic

En miniserie i tre delar och en spin-off på filmen med samma namn. I serien får man följa en grupp människoöden med en sak gemensamt - de är alla brickor i en världsomfattande organiserad brottslighet som innefattar vapen, droger och människohandel.

Originaltitel Traffic
Alternativ titel Traffic: The Miniseries
Regissör Eric Bross, Stephen Hopkins
Genre Drama, Kriminalare, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Elias Koteas, Balthazar Getty, Martin Donovan (II), Cliff Curtis, Mary McCormack, Ritchie Coster, Nelson Lee

2014-12-03
Miniserie som jobbar med samma koncept som filmen genom att den handlar om droger och man får följa olika personers öden genom historien. Även kameraarbete och färgsättning liknar filmen och till en början så levererar den i nästan lika höga standard som filmen men mer och mer mot slutet av denna 258 min långa miniserie så faller kvalitèn. Dock OK!
origC-J
2009-03-09
Inte alls av samma klass som filmen, men inte utan kvalitéer. Vissa av trådarna är vida bättre än andra, och håller med om att storyn ballar ut lite i tredje delen. Försöker bita av mer än den kan tugga, främst genom att vilja belysa så många olika aspekter av "traffic" och sen knyta ihop allting. Stabil trea, inte minst tack vare den alltid sevärde Elias Koteas.
Riecoo
2007-01-06