Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Train Man


På världens största Internet-imageboard, 2channel, i Japan, börjar en man som kallar sig för Densha Otoko (Train Man) att skriva om sitt möte på tåget med en ung kvinna som han räddar från en påträngande berusad man. Kvinnan blir väldigt tacksam och ber om hans adress för att ge honom en gåva som tack. Detta är upptakten till Densha Otoko's kamp för att bli tillsammans med kvinnan. Då han är något utav en nörd och aldrig har haft flickvän tar han hjälp av sina liksinnade anonyma skrivare på 2channel. Baserad på en riktig händelse.


Originaltitel Densha Otoko
Regissör Masanori Murakami
Manus Arisa Kaneko
Genre 2000-tal, Komedi, Romantik
Skådespelare Ren Ôsugi, Miki Nakatani, Naomi Nishida, Yoshinori Okada, Takayuki Yamada, Tae Kimura, Kuranosuke Sasaki, Eita, Ryoko Kuninaka
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 57
Filmnummer 36925

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2011-12-28
En otroligt söt film!
Halloba
2010-11-29
Såg serien först och älskar den! Otrolig feelgood stämning. Såg denna filmen efteråt och den kändes minst sagt platt och tråkig jämfört med serien... Så, se serien istället, rekommenderas varmt!
uCj
2007-11-02
Killen är lite väl mesig för att man ska kunna sympatisera helt med honom, han är helt enkelt lite för patetisk. Och historien är verkligen sockersöt, lite för mycket för min smak. Det är alltid lite roligare om handlingen känns lite lite plausibel. Men nåja, jag gillar hur hans rådgivare består av en osannolik kompott där dom flesta väl egentligen inte har mycket till erfarenheter att vägleda den här vilsna nörden med. Och typ första halvan av filmen är väldigt charmig och smårolig. Sen tycker jag väl inte det blir så mycket mer av en till en början ganska lovande film. Lite mindre nervositet och fler nörd-relaterade felsteg hade varit kul :)

2007-05-07
Jag tyckte den var riktigt skön i vissa delar ^^ så nördigt rolig :D
Azumah
2007-03-11
Samma klassiska upplägg som ungefär varenda amerikansk romantisk komedi som finns, men den här lyckas bättre än dem
pokeLisa
2006-04-08
UNDERBAR! synd att dom drog ut lite på slutet bara. annars underbar! ^^,
mystepho
2006-02-26
Förutsägbar? Visst, men inte mer än amerikanska romantiska komedier. Visar med en stor portion humor och känsla en klassisk kärlekshistoria. Mycket väl utfört på alla sätt enligt mig.
Liamg
2006-02-25
En charmig film med klassiskt kärlekstema. Visar hur mycket inflytande internet har på många människors liv idag.
tatsujin
2006-01-09
Rätt menlös. Om man inte tittar under ytan.
hefa
2005-10-14
Förutsägbar är bara förnamnet...
Visa äldre kommentarer »