Trainwreck

Sedan hon var en liten flicka har det bankats in i Amys huvud att monogami inte är realistiskt. Numera är hon en magasinskribent som lever ett till synes ohämmat liv, fritt från kvävande och tråkiga romantiska förbindelser, men i själva verket håller hon på att ruttna inombords. När hon börjar falla för en charmig och framgångsrik idrottsdoktor som hon skriver om, börjar Amy undra om andra vuxna kan vara något på spåren.

Originaltitel Trainwreck
Regissör Judd Apatow
Manus Amy Schumer
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Amy Schumer, Bill Hader, Colin Quinn, Brie Larson, Mike Birbiglia, Evan Brinkman, LeBron James, Tilda Swinton, Vanessa Bayer, Jon Glaser, Randall Park, Ezra Miller, Method Man, John Cena, Dave Attell, Norman Lloyd, Amar'e Stoudemire, Criscia Richardson

2021-12-22
En del vulgokomedi blandat med romantik och amerikansk sentimentalitet i en inte helt lyckad blandning.
Murvel48
2022-04-09
En charmig, mysig och rolig film. Bra skådisar och bra regi!
KyLLo
2021-01-28
Några småskratt, särskilt den första halvan.
abnormal
2020-07-08
Helt okej, men överlag rätt platt och fastnar i klichéer. Dessutom framgår det inte över huvud taget varför någon skulle gilla karaktären Amy.
Supernaut
2018-09-05
Trivsam film som bitvis är väldigt rolig! Väl godkänd. :)
arruba
2018-01-25
Amy Schumer är grym i rollen och nästan varannan scen är rolig.
AckeVa
2018-01-19
Riktigt rolig !
ilgoga
2017-10-23
Hade hoppats på mer här.
tvamvarg
2017-09-22
Den är faktiskt jätterolig och gullig
sawa
2017-09-22