Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Transcendence


Två ledande vetenskapsmän jobbar för att nå sitt mål, teknologisk singularitet. En radikal anti-teknologi-organisation kämpar för att förhindra dem från att skapa en värld där maskiner kan överträffa den mänskliga hjärnans förmågor.


Originaltitel Transcendence
Regissör Wally Pfister
Manus Jack Paglen
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Cillian Murphy, Kate Mara, Cole Hauser, Morgan Freeman, Clifton Collins Jr, Cory Hardrict, Falk Hentschel, Josh Stewart, Luce Rains, Fernando Chien, Steven Liu, Xander Berkeley, Lukas Haas, Wallace Langham
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1872
Filmnummer 108787

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2020-01-25
Intressant tema och en underhållande film.
Ranma
2019-08-11
Jag gillade denna, tycker anslaget är väldigt bra samt intressant variant på temat. 4-
InzZzomnia
2019-04-02
Ser ut som man sparade kulissbygget för underjordslabbet och återanvände några år senare när man spelade in Westworld. När jag tänker efter så känns det som hela Westworld är en spinn off på den här rullen. Intressant och kul idé men dåligt genomförd, borde lagt lite av skådisbudgeten och lagt på ett bättre manus.
Starkbröl
2018-04-02
Nej, nej, nej. Ett koncept med visst värde men helt utan finess i genomförandet.
sodomiten
2017-12-16
Den här filmen har vissa likheter med stephen kings "gräsklipparmannen".
NoWireHangers
2017-12-03
Snyggt gjord film med ett i grunden intressant koncept. Ändå blir det aldrig särskilt spännande eller intressant.
Murvel48
2017-10-11
Är det bara jag som tycker det här är en mycket bra film?
Johan2006
2017-04-20
Filmen följer idéerna om the Singularity nästan till punkt och pricka. Men jag blir aldrig riktigt "hooked". Jämför med mästerverk som Her och Ex Machina. Det känns aldrig som filmen levererar något nytt eller unikt. Det gjorde kanske inte Ex Machina heller men den var så extremt väl genomförd (och spännande!) att jag älskade den likväl. Istället för att se den här filmen så rekommenderar jag att man läser om The Singularity istället. En av de främsta förespråkarna för den framtidsidén är Ray Kurzweil. Eller ännu hellre: se en intervju med Yuval Harari, Hans tankar om framtiden är klara och fantastiska.
husberg
2016-10-23
Sanslöst ointressant långtråkighet; manusförfattarna uppenbart torftiga medium-bro(w)s som scoopat upp diverse AI-relaterad populärvetenskaplig jargong genom att skumma naivt profeterande WIRED-artiklar med diverse reptiloljeförsäljare; och denna spik har regissören haft att koka soppa på. Till och med en CGI-blixtrande actionrökare som Marvel Avengers: Age Of Ultron begriper inkoherent extrapolerad AI-evolution bättre ("Det gör honom detsamma om han utvecklar eller förintar världen") än medelmåttorna som gjort detta dumdryga sömnpiller.
fridenpaden
2016-07-13
Har fått överdrivet mycket skit. Visst spårar den ur, faktiskt redan efter 75 minuter, men jag godtar det på ett sätt som jag inte kunde godta hur t ex Lucy spårade ur i slutet. Det är ju en scifi-film. Öppna era sinnen.
Visa äldre kommentarer »