2.2
2.2
Transformers: Rise of the Beasts
Nu kommer allt det storslagna och actionpackade, som har fångat biobesökare världen över, tillbaka. "Transformers: Rise of the Beasts" tar med publiken på ett globalt 90-talsäventyr med Autobots och introducerar en helt ny sorts Transformer – Maximals – till den pågående striden på jorden mellan Autobots och Decepticons.
Originaltitel | Transformers: Rise of the Beasts |
Alternativ titel | Transformers 7 |
Regissör | Steven Caple Jr |
Manus | Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber, Jon Hoeber |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction |
Skådespelare | Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Tobe Nwigwe (röst), Peter Cullen (röst), Michelle Yeoh (röst), Ron Perlman (röst), Pete Davidson (röst), Peter Dinklage (röst), John DiMaggio (röst), Cristo Fernández (röst), Michaela Jaé Rodriguez (röst), David Sobolov (röst), Tongayi Chirisa (röst), Liza Koshy (röst) |
Riktigt kass som dom övriga transformers filmerna och självklart så var dom bara tvungna att göra en woke transformers, dom har ju faktiskt inte varit woke tidigare och tänkte väl att det är nog det som ska få liv i denna franschise igen...skrattretande, för det gjorde detta till den sämsta transformers filmen någonsin...alla raser ska vara med i denna och vita ska vara skurkar såklart, sen även anställa en svart regissör som aldrig gjort något speciellt tidigare heller...så vi följer DC och marvels fotspår och försöker oss på wokeness...skrattretande, för skådisarna är inte bra för fem öre, tidigare så kunde faktiskt Shia Labeouf eller Mark Whalberg bära dessa skräpfilmer på sina axlar, men skådisarna i denna är ett stort skämt, filmen ska ju vara någon slags prequel också, så denna utspelar sig innan första Transformers filmen, denna ska utspela sig någon gång på 90 talet och alltså inte nutid men trots denna korkade idé så blir det ju som sagt inte bra och trots att effekterna är bra så hjälper det inte mycket, transformers filmerna har inte varit sevärda sedan transfomers 2 och detta kan nog vara den sämsta i hela franschisen, förutom den där horribla spin off filmen med bara Bumblebee...så gillar man tidigare filmer så ska man nog undvika detta, avskyr man tidigare filmer så ska man definitivt undvika denna, den är alldeles för lång och man slösar alldels för mycket tid på rent skräp, betyget blir en mycket svag 1:a....rekommenderas verkligen inte, se på egen risk!
Inte ens Fast & Furious-filmerna har så här dålig musik.
Trist som fan. Nog de blekaste karaktärerna hittills i franchisen och därmed den svagaste delen i serien. De hade inte ens snygg CGI, en del av scenerna var verkligen under all kritik för en studiofilm från 2023.
Ännu en Transformersfilm, som mer verkar vara en fortsättning på ’Bumblebee’ snarare än ’The Last Knight’. Den har sina stunder av både humor och action, men saknar den skärpa som vi såg i exempelvis ’Dark of the Moon’. Vi har ju sett allt förr, men det verkar som att filmmakarna verkligen har ansträngt sig för att det ska se exakt ut som det vi vet att vi har sett förut.
Lite skön humor och några snygga slowmotionscener gör den filmen klart sevärd men inte i närheten av den första rullen.
Man har uppenbart gett upp om serien, och inte lyckats värva en enda känd skådis (vad gäller de mänskliga aktörerna) till detta spektakel, all människobudget kanske gick åt till röstskådisarna? Efter 40 minuter drar första skrotupplagsfajten igång men till och med CGI:n är lite halvtaskig. En prequel helt utan existensberättigande, som nu tydligt försöker omfokusera mot en svart/latino-publik, vilket är intressant i sig. Dock inte lika provocerande idiotisk som många av föregångarna, utan mest riktigt trist och ointressant.
Ganska själlös och tråkig.