Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Transformers: The Last Knight


Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna ? i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden. Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk lord och en Oxford-professor.


Originaltitel Transformers: The Last Knight
Alternativ titel Transformers 5
Regissör Michael Bay
Manus Matt Holloway, Art Marcum, Ken Nolan
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Santiago Cabrera, Isabela Merced, Jerrod Carmichael, Stanley Tucci, Liam Garrigan, Martin McCreadie, Gemma Chan, John Turturro, Glenn Morshower, John Hollingworth, Daniel Adegboyega, Trent Seven, Rob Witcomb, Marcus Fraser, Tony Hale, Peter Cullen (röst), John Goodman (röst), Ken Watanabe (röst), Frank Welker (röst), Erik Aadahl (röst), Jim Carter (röst), Steve Buscemi (röst), Omar Sy (röst), Reno Wilson (röst), John DiMaggio (röst), Tom Kenny (röst), Jess Harnell (röst), Mark Ryan (röst), Steven Barr (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 475
Filmnummer 124241

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2023-06-23
Tyvärr Michael Bay, du är en bra regissör som gör ofta väldigt bra actionfilmer, några riktiga klassiker under bältet dessutom men dessa transformers filmer lyckas du inte med även om jag faktiskt måste erkänna att detta är en av dom bättre av alla transformers filmer han tryckt ur sig, vi får bara hoppas att nästa som tar över denna franschise lyckas göra det bättre och mer intressant, denna transformers film som är Michael Bays sista har många bra skådespelare som lyckas hålla filmen till en någorlunda intressant nivå, så detta går faktiskt att se, mycket bättre än den där solo filmen med Bumblebee t.ex, den var ju helt värdelös, detta är inte helt värdelöst även om det inte är direkt bra heller, den duger i brist på annat, stänga av hjärnan och se lite action och explsioner och bra CGI för några timmar, storyn är ju då inget att hänga i granen, kanske den sämsta storyn av dom alla men varför filmen blir en av dom bättre i franschisen är pga skådespelarna, Mark Wahlberg är alltid bra i vilken roll han spelar och likadant här, han kan göra vilken film som helst intressant, sen har vi även Anthony Hopkins med, en riktig klass skådis som höjer varenda scen han är med i även om jag har svårt att förstå hur han ville vara med i en sådan här film, men nu är han med och det höjer filmen något, sen ser vi bekanta ansikten som Josh Duhamel och John Turturro i mindre roller men även dom är alltid bra, sen har vi även John Goodman som röst till en robot vilket är kul men som sagt, storyn ska man inte tänka för mycket på för den är ganska patetisk, men underhållande lyckas det att bli, så betyget blir så där halvdant, en stabil 2:a för sista filmen om transformers av Michael Bay, en ny film på väg men inte av Michael Bay och Mark Wahlberg har nog gjort sitt, så vi får väl se det som en komplett nystart, får hoppas på att det blir bättre.
Christofer
2022-02-22
2021-12-14: Givetvis sådär tonårstöntigt med tusen lama oneliners som inte var rimliga och en massa annat fånigt. Men skämmigt nog blev det till slut ganska underhållande ändå, så en tvåa måste jag ändå ge det.
sodomiten
2022-02-15
Tur att jag inte vet vad detta skräp kostade att producera, för då hade det inte gått att somna i natt. Det hade varit roligare att se en riktig film istället med samma skådespelare, och samma budget.
karlmats
2021-12-06
Det känns inte som att Bay ens försöker göra film längre av den här serien. Det finns inte en enda minnesvärd scen här och jag hoppas Anthony Hopkins fick rejält betalt för att skriva på det här kontraktet. Att man bryter mot tidigare uppsatt mytologi för att få klämma in lite Bayianska idéer om att alla från Da Vinci, till Merlin, till Stephen Hawking ska varit med och skyddat Transformernarnas existens är så dumt att jag tar det som ett kvitto för att Bay inte längre bryr sig. Wahlberg verkar också ha checkat ut och de utdragna fightscenerna är bara röriga. Det kan inte bli annat än en 1a.
jonbo
2020-05-07
Ibland dumt underhållande och ibland bara krystad komik och dumt. Anthony Hopkins säljer sin själ men är ju alltid stabil.
Djason
2019-12-10
Michael Bay slowmotionsmästarens okrönte konung har här gjort en hjärndöd men väldigt snygg action. Filmen stora behållning är Hopkins och hans betjänt som ger filmen en skön humor.
Commandante
2019-07-03
Vilken fruktansvärd jävla dynga.
MetalJukebox
2019-02-12
Hopkins är okej, resten är riktigt uselt. Extra idiotisk är all dagismytologi som plötsligt börjar dyka upp så här fem filmer in.
dafreakish
2019-01-06
Miserabel femte film med endast ett litet plus. Hopkins äger varje scen i en roll han inte tar på allvar alls, vilket man önskade att alla inblandade inte heller gjorde. Bay, snälla snälla, sluta nu! Vi är trötta på krascher, explosioner och robotar vid det här laget. Storyn är dessutom bland det töntigaste som någonsin gjorts, så långsökt och korkad att Trump hade kunnat skriva det.
kboman
2018-12-03
Naturligtvis stendum, osammanhängande dynga, men det är åtminstone underhållande!
Visa äldre kommentarer »