Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Trauma


När Ben vaknar upp ur koma efter en våldsam bilolycka får han veta att hans fru Elisa är död. Ett par veckor senare skrivs han ut från sjukhuset och flyttar in i en ny lägenhet. Han finner en vän i sin granne Charlotte. Hon tar med honom till en synsk kvinna som till Bens förundran berättar att Elisa fortfarande är i livet. Medan Ben ihärdigt försöker att få ett sammanhang i händelserna tappar han kontrollen över vad som är verklighet och vad som är fantasi och plötsligt är han huvudmisstänkt till ett mord och kan inte lita på någon - inte ens sig själv.


Originaltitel Trauma
Regissör Marc Evans
Manus Richard Smith
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Colin Firth, Mena Suvari, Naomie Harris, Tommy Flanagan, Sean Harris, Brenda Fricker, Dorothy Duffy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 128
Filmnummer 22062

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TheHorrorfan
2015-07-07
Ungefär så som jag förväntade mig. Lågt tempo, men Mena Suvari är bra.
Krille80
2014-12-05
En hel del förvirring innebär denna film och även om man genom filmen hoppas att det någon gång ska bli spännande så väntar man förgäves. Varför gör respekterade och duktiga Colin Firth en sådan här film och när ska Mena Survari vara med i en bra film igen. 1+
Kurganen
2010-06-06
Jag har (ofta) problem med den här typen av psykologiska thrillers. Inte sällan resulterar alltsammans i en illa kokt gröt av ambitioner att skapa något djuplodande och konstnärligt. Det blir obegripligt, konstigt och trist. Man måste inte förstå allt man ser men det är trevligt att åtminstone känna sig nöjd med det man sett. Det känner jag inte efter Trauma.
Poppel
2007-11-28
*suck* kunde blivit så mycket bättre...
Gordyal
2007-09-21
Hela filmen känns som ett misslyckat försök att göra en ny "Jacobs Inferno". Men filmer blir inte kluriga bara för att tittarna berövas information, och en "smart upplösning" blir inte smart om den är förutsägbar. Ett stort plus dock för den fantastiska musiken: Roxy Musics "Chance meeting", vilken hela soundtracket bygger på (även om Alex Heffes står som kompositör). Filmen är helt klart värd att lyssna på.
Christofer
2007-04-27
Förvirrande och rörig. Någon bra scen, men mest tröttsam och jobbig.
djonipony
2007-02-11
usel! vilken jävla skit! såna här psykodramer som tituleras 'thrillers', trots att de inte är ett dugg spännande, funkar nästan aldrig. enda behållningen e suvari fantastiska ögon o ansikte. så vacker!
jonbo
2007-01-09
SPOILER - Filmen tappar man intresset för när man direkt inser vart den bär hän när man aldrig får se psykiatrikern han pratar med.
Bonner
2006-03-19
Virrig och dålig. Idén är rätt bra, men de får inte till det riktigt. Många jobbiga "drömsekvenser"
Spunks
2005-09-16
Förutsägbar men jag gillade den ändå.. lite samma stämning som the asylum (en av dem)
Visa äldre kommentarer »