Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

¡Tre amigos!


Det är 1916 och en mexikansk by terroriseras av ett banditgäng. Byn söker hjälp av stumfilmshjältarna Three Amigos. Men verklighetens banditer visar sig vara en mycket tuffare nöt att knäcka.


Originaltitel ¡Three Amigos!
Alternativ titel Three Amigos!, Tre amigos
Regissör John Landis
Manus Steve Martin, Lorne Michaels, Randy Newman
Genre Komedi, Western, 80-tal
Skådespelare Steve Martin, Chevy Chase, Martin Short, Patrice Martinez, Alfonso Arau, Tony Plana, Jorge Cervera Jr, Kai Wulff, Abel Franco, Fred Asparagus, Jon Lovitz, Joe Mantegna, Philip Gordon, Michael Wren, Phil Hartman, Norbert Weisser, Brian Thompson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4313
Filmnummer 469

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av Mr_Drax
Steve Martin, Chevy Chase och Martin Short spelar avdankad skådespelartrio från stumfilmstiden i denna komedi av John Landis. Med ett otal framgångsrika produktioner bakom sig blir de vräkta av...   Läs mer »

Kommentarer


Misslovemovie
2018-08-18
Ungefär lika fånig som den är underhållande. Barnen älskar den.
Rai
2018-02-08
Usel fånig!
Raimo_1985
2017-09-18
Kort mellan de många breda leendena :)
rebeccaawesome
2016-10-28
Tyckte om denna när jag va yngre , inte lika rolig nu men funkar fortfarande.
andybrando
2016-10-05
Tunn komedi med några roliga scener.

2016-09-22
Att basera humor på ett stort missförstånd är oftast en god idé och detta är inget stort undantag för det fungerar här ochså men det finns bättre exempel än detta på sådana filmer.
Muskelkungen
2015-07-06
Allt för långt mellan de få leendena.
Krille80
2014-11-06
En småkul film där Steve Martin, Chevy Chase och Martin Short gör bra rollprestationer. Man behöver vara lite extra barnslig och lyckas man med det så får man lite underhållning.
yrkeschaufföre
2013-02-03
Det var visst inte så länge sen jag såg den här sist men den vinner på att man nästan kan den utantill. Den skulle knappast fått så här högt betyg om jag sett den för första gången ida.
StureStenhög
2012-10-15
Inte så tokig i slutändan, men filmens första halva är lite för dålig för att jag ska kunna se det här som en bra film. Att basera humor på ett stort missförstånd är sällan en bra idé, men det är ett sånt scenario vi presenteras med här, och humorn i första halvan grundas till största delen i detta. När missförståndet väl ur världen så blir det här dock en ganska charmig och tidstypisk 80-talskomedi. Jag är väl inget större fan av nån utav de tre huvudrollsinnehavarna, men jag ogillar dem inte direkt heller, och alla tre blandar och ger lite här. Roligast är nog ändå banditerna, och Tony Plana blir jag i synnerhet lite glad av att se (och höra!). Stark tvåa
Visa äldre kommentarer »