3.3

Treevenge

Julen blir inte som vanligt i denna skräckkomedi när julgranarna bestämmer sig för att hämnas på människorna.

Filminfo

Originaltitel Treevenge
Regissör Jason Eisener
Manus Jason Eisener, Rob Cotterill
Skådespelare Jonathan Torrens, Sarah Dunsworth, Maris Morgan, Jayden Taylor

Dream
2017-08-14
En perfekt julklassiker för oss vuxna efter att alla "Fjanterier" tröttat ut än på Julaftonskvällen. Den här gör att man kommer tillbaka till verkligheten. Magisk!!!!
Asmorod
2014-04-24
Genialiskt från början till slut. Min nya jultradition, tillsammans med Sunes Jul.
Bozze80
2014-01-03
Precis lika bisarr/rolig/vidrig som Hobo with a Shotgun! En alldeles underbar julfilm, kanske dock inte för alla......
schramm
2013-12-08
Den 25:e kom Jesus äntligen till världen. Efter denna films 14-minuter stod det klart att de bara kändes som 13. Gud ger och Gud tar. Sällan har någon försökt få fram Korinterbrevet i en film, men här känns det inte ens som de försöker. Det finns få saker som är så frustrerande för en filmtipset-recension som när någon svävar i sin tro utan att ha något riktigt vettigt att säga. Därför bör denna film inte ses av andra än redan frälsta. Inga missförstånd får uppstå, kamrater!
kakbakarn
2013-11-18
Splattret sista tredjedelen höjer till en trea. Rätt vidrig slutscen måste sägas.
ziferN
2013-07-08
Småkul och underhållande kortfilm med en skön twist på julen, den saknade dock det där lilla extra för att bli minnesvärd.
Kriffot
2013-06-03
kul ide som blir lite för tramsig, speciellt trädens röster!
craptastic
2012-12-16
Schyst ösigt och tramsigt. Men snygga effekter och en splatterkomedi som funkar. Inte så troma som jag fruktade.
ladyvengeance
2012-09-29
Känner mig helt plötsligt väldigt skyldig som varje år har en riktig gran i lägenheten. Gillade hur fantasifull filmen var!
ekneB
2012-02-11
Haha, massakern lyfte den här charmiga kortfilm från en tvåa till en fyra! Länge sen jag skrattade så mycket!