Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Trial by Fire


Den tragiska och kontroversiella historien om Cameron Todd Willingham, som avrättades i Texas år 2004 för att ha mördat sina tre barn.


Originaltitel Trial by Fire
Regissör Edward Zwick
Manus Geoffrey Fletcher
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Jack O'Connell, Laura Dern, Emily Meade, Chris Coy, Jeff Perry, McKinley Belcher III, David Wilson Barnes, Darren Pettie, Blake Scott Lewis, Jade Pettyjohn, Noah Lomax, Jason Douglas, Carlos Gómez, Anthony Reynolds, Wayne Pére, Rhoda Griffis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 134353

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2024-01-28
Stabil film, säger det den vill säga tydligt. Men får en inte precis att må bra efteråt. Säkert viktig som alla dessa filmer, säkerligen lika mycket ett rop ut i inget.
Krantzylvania
2021-10-31
rejäl spoiler här i beskrivningen av filmen. jag kollade filmtipset när jag hade sett halva filmen
mammene
2021-10-22
Först kändes det som en historia som alla andra, jobbig person blir anklagad och känslorna för denna person är inte positiva. Efter hand förstår man att det finns stor ambition att redogöra för hela kedjan och hur huvudpersonen förändras, men det gör inte att man börjar älska honom, det är bra. Ett stort arbete börjar att nysta upp och när reportern engagerar sig blir det mer personligt. Det bygger på ett verkligt fall och om man pepprat vet jag ej, men vid efterforskning verkar det i det stora hela stämma. Filmer som ökar i efterhand och bidrar till att vilja veta mer är ett stort plus, blir en stark trea.