Tristan & Isolde
Om den engelske ädle riddaren Tristan som flyter i land på den Irändska kusten. Isolde, dottern till den irländske konungen tar hand om Tristan och utan vetskap om varandras identitet inleder de en hemlig kärleksaffär som kan komma att få förödande resultat.

Originaltitel | Tristan + Isolde |
Alternativ titel | Tristan and Isolde |
Regissör | Kevin Reynolds |
Manus | Dean Georgaris |
Genre | Drama, Action, Romantik, Äventyr, 2000-tal |
Skådespelare | James Franco, Sophia Myles, Rufus Sewell, David O'Hara, Mark Strong, Henry Cavill, Bronagh Gallagher, Ronan Vibert, Lucy Russell, JB Blanc, Graham Mullins, Leo Gregory, Dexter Fletcher, Richard Dillane, Isobel Moynihan, Thomas Brodie-Sangster |
Skit
En rätt passande film för en lat söndag och för tittare med en förkärlek för romantik och inte helt enkel kärlekshistoria. Sophia Myles(Isolde) är alltid trevlig att vila ögonen på och James Franco(Tristan) tycker jag är en riktigt intressant skådespelare. En helt Ok film som inte kräver alltför mycket av sin tittare.
jodå, de funkar att kolla på. Snygg Franco gör de hela mycket bättre.
James Franco, Rufus Sewell, Henry Cavill. Lyckades bara ta mig igenom den pga ögongodis-faktorn
Genom att ta bort trolldomen och de yviga gesterna som är så synonymt med berättelsen trollar filmskaparna fram ett berörande, fint melodrama med mer betoning på mellow än drama.
Så dålig och tråkigt.
Nä, det här blev ganska tråkigt.
Ljuvligt tragisk saga med både tårar och våld. Jag tycker den var en stor upplevelse utan att se till den verkliga sagan var detta en kanonfilm. Vacker och med rå stämning. Skön Fyra.
franco är extremt snygg här