1.9
1.9
Trollkarlens lärling
Häxan Morgana har länge försökt att stjäla Talismanen från trollkarlen Merlin. De sista 1400 åren har hon misslyckats, men nu har hon en ny plan. Detta vet förstås unge Ben ingenting om. Han blir god vän med nye grannen, Mr. Millner, som är en hejare på trollkonster. Men Mr. Millner kan mer än Ben kan ana. Nu börjar ett magiskt äventyr...

Originaltitel | The Sorcerer's Apprentice |
Regissör | David Lister |
Manus | Brett Morris |
Genre | Äventyr, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Robert Davi, Kelly LeBrock, Byron Taylor, Greg Melvill-Smith, Anne Power, Gideon Emery, Martin Le Maitre |
Skådespelarna gör bra ifrån sig och specialeffekterna är snygga. Storyn är det väl inte heller något fel på.
I skolan är det inte tillåtet att visa film men då finns ett företag med namnet mediapoolen där man som lärare bl.a. kan strömma film. Utbudet är rätt fattigt och då föll valet på denna film då eleverna skulle få se en film nu i slutet av terminen. Vi såg den dubbad på svenska. Eleverna gillade den och jag tyckte den var godkänd. Kelly LeBrock gör filmen lättare att ta sig igenom. 2+
Med taskig rekvisita från 1982 - inklusive Morganas risiga hår och framträdande metal-klyfta - försöker man man uppbåda all den charm genren har. Lyckas stundtals och kanske hade gjort sig som en miniserie. Men påminns om orättvisan av att aldrig fick ha skoluniform i skolan.
Mysig
Se denna filmen dubbad till svenska, en ren skrattfest utlovas då den är så fruktansvärt dålig så det blir "bra"
Kände mig faktiskt rent förolämpad å alla barns vägnar över denna totalt substanslösa film. Men så ger 7-årige sonen filmen en 5:a! Själv stod jag knappt ut att se denna ointelligenta smörja... (och jag gillar annars den här sortens film)
"En hobby? Det kan man säga..." Så dålig så det finns bara inte :'D
Knas
aaaarrrgghh den är så sjukt dålig! dålig plot, dåligt manus, dåliga skådisar... Det enda positiva med den här rullen är längden, tio minuter till och jag hade förmodligen kräkts på riktigt.
grymt dålig film...