Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Tron Legacy


Sam Flynn, en teknikkunnig 27-åring, undersöker sin far Kevin Flynns försvinnande och dras snart in i en virtuell värld full av farligheter och gladiatorspel. Tillsammans måste far och son snart kämpa sig fram i ett livsfarligt cyberuniversum.


Originaltitel TRON: Legacy
Alternativ titel Tron 2
Regissör Joseph Kosinski
Manus Edward Kitsis, Adam Horowitz
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Garrett Hedlund, Jeff Bridges, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett, Michael Sheen, Anis Cheurfa, Steven Lisberger, Serinda Swan, Yaya DaCosta, Elizabeth Mathis, Jeffrey Nordling, Cillian Murphy, Conrad Coates
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5325
Filmnummer 78395

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av
TRON: Legacy alltså. \"Va?\" känns som ett bra respons till filmen. Jag menar, finns det någon som överhuvudtaget orkade engagera sig i vad som händer och vad som sägs i den här filmen? Visst f...   Läs mer »

Skapad 2019-12-13 av Mihon86
1982 kom en av världens mest banbrytande filmer, Tron, som för första gången använde datoranimerade miljöer mer än någon annan film tidigare och visade vad man kan göra med datorer. Filmen bl...   Läs mer »

Kommentarer


myslas
2020-12-27
Whoa! Jag hade inte förväntat mig att jag skulle tycka om filmen mycket mer nu när jag ser om den nästan tio år senare. Visst, dialogen är inte alltid så bra och det finns en och annan grej att störa sig på mot slutet men mycket är väldigt bra också. Det är fortfarande en ruggigt snygg film och actionscenerna är ofta fantastiska. Dessutom är soundtracket av Daft Punk ett av de bästa någonsin i en film. Jag är normalt sett inte den som vill ha mer action och mindre dialog men här hade det nog varit en bra idé, framförallt under andra halvan där det ibland står lite still och samma dialog tycks upprepas under flera scener. Jag väljer faktiskt att höja betyget två snäpp till en fyra (hade jag gett halva stjärnor hade det blivit 3,5) för jag satt som klistrad framför filmen den här gången. Alltid kul när man ser om en film och får en helt ny upplevelse av den.
Rai
2018-01-02
Nja, tycker den här filmen är jobbig för ögonen att se..
foppa99
2016-12-09
många 1or o 2or satta i betyg. fattar inte varför. grym action ju
Bomkia
2016-04-09
Visuellt underhållande, men manuset är ganska träligt. Sen stör jag mig på den data-animerade Bridges nåt så otroligt. 3a.
Dutch
2015-07-31
Ruggigt bra film. Wilde är en gudinna! Hoppas det kommer en till!
Mezzalunaknife
2015-03-21
En trea för soundtrack, och för att filmen vågar ha ett ganska lågt tempo vilket fungerar bra. Skådespelarinsatserna är stabila, men manuset är ganska tunt med ganska töntig dialog emellanåt.
Supernaut
2014-11-21
Mycket svag 4, men är ändå i den ligan. Snygg och spännande med exceptionellt soundtrack. Lär anses hopplöst töntig om några år.
Semiramis
2014-08-10
En väldigt positiv överraskning. Det är något med stämningen som verkligen är riktigt bra. Jeff Bridges är sevärd som vanligt. Dessutom väldigt skön musik filmen igenom.
Howler19
2014-07-23
All cred till åttiotalsklassikern som är oförglömlig, men förutsättningarna för att göra den här typen av film var mycket bättre 2010 än 1982. Som resultat är det här snäppet vassare.
Jonatanh
2014-04-22
Dataanimerad Jeff Bridges, det säger ALLT.
Visa äldre kommentarer »