True things

Den unga kvinnan Kate lever i samhällets utkanter när hon träffar en främling som kommer vända upp och ner på hennes lugna liv totalt.

Filminfo

Originaltitel True things
Regissör Harry Wootliff
Manus Harry Wootliff
Skådespelare Ruth Wilson, Tom Burke, Hayley Squires, Elizabeth Rider, Ann Firbank, Tom Weston-Jones, Nathan Ampofo

StureStenhög
2022-12-01
Jag gillar ofta filmer om självdestruktiva människor, och ofta får jag ungefär samma reaktion som jag fick här. Jag blir frustrerad över att huvudpersonen tar sådana uppenbart ogenomtänkta beslut, men när andra karaktärer konfronterar henne för detta, så är jag ändå på hennes sida. Jag antar att jag alltid kommer stödja människor som försöker ta sig ur ekorrhjulslivet. För i botten handlar väl filmen trots allt om att känna sig helt alienerad inför det liv man förväntas leva, men att samtidigt inte ha en aning om vad man ska göra åt det. Jag ska väl inte påstå att den här filmen har något direkt nytt att säga om det, men huvudpersonen är realistiskt skildrad, och Ruth Wilson är verkligen jättebra